Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes pár centivel magasabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes pár centivel magasabb nőkkel próbálkozni?

Figyelt kérdés
Mivel a 160 centit sem érem el ezért érdemes kicsit magasabb nővel próbálkozni? Vagy mivel törpe férfi vagyok még a tőlük kisebbekkel sem érdemes. Főleg nők ti hogy álltok ehhez?

2022. szept. 25. 12:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%
Próbálkozni lehet, maximum kisebb eséllyel lesz sikered. De csakis akkor kezdeményezz, ha te el tudod engedni, hogy a nő magasabb. Felesleges kapcsolatba kezdeni, hogy tönkretedd a kisebbségi komplexusoddal.
2022. szept. 26. 10:44
 12/29 anonim ***** válasza:
32%

Na igen, de a kissebbségi komplexus szerintem nem a magasság miatt alakul ki.

Az a műveltség, a tanúltság, az iskolai végzettség, és az intelligencia miatti különbségek miatt szokott lenni.

Egy diplomás, magas beosztású férfinek, aki 175 magas, soha nem lesz kissebbségi komplexusa, ha a felesége bolti eladó, még akkor sem, ha 185 centi magas.

Most nem a bolti eladókat akartam lenézni, ez csak egy példa volt.

Kissebbségi komplexus nem a magasság miatt van.

2022. szept. 26. 11:00
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
azért pár centi nem a világ, egy értelmes lány nem utasít el amiatt, mert 5 centivel magasabb nálad, én a magam 171 centijével egy kb 175 centis lánnyal ismerkedek, és egyikünket se zavarja :D
2022. okt. 2. 10:15
 14/29 anonim ***** válasza:
20%

Véleményt kérdeztél. Engem iszonyúan zavart még az is, ha nem 15-20cm-vel volt magasabb, nemhogy ha még egyforma magas vagy alacsonyabb…

N171cm

2022. okt. 2. 13:43
 15/29 anonim ***** válasza:
67%

14.

Ez csak egy olyan "ki ha én nem" hóbort.

Jó az, ha a ffi magasabb, de szerintem akkor néz ki egy pár igazán szépen egymás mellett, ha 5-10 centi van a ffi javára.

20-25 centivel magasabb a férfi? Az meg már hogy néz ki? Szinte röhelyes.

Ha én lány lennék és a párom 25 centivel magasabb lenne, állandóan kisebbségi érzésem volna.

Sokszor olvasom társkereső oldalakon, hogy 160 centis lányok, 180 fölötti fiút keresnek.

De kömyörgöm. Minek????

Ez csak egy maszlag.Ez csakcegy divat hóbort.

Szerintem örülne, és kicsattanna a boldogságtól, ha egy 170 centissel meglenne az a bizonyos szikra.

Madarat lehetne vele fogatni, ebben biztos vagyok.

Biztosan nem mondaná, hogy minden oké, bejösz nekem, megvan a szikra, de sajnos nálam a centik számítanak. 😢😭

Ezért nem kapsz nálam széket. 😃😄😁

2022. okt. 2. 14:16
 16/29 anonim ***** válasza:
90%

15 Nem hiszem, hogy a te tiszted megmondani, hogy mi a nők hóbortja és mi nem.

Nem 20-25cm-t mondtam, hanem 15-20-at. Nekem az a komfortos, azt szeretem. Pont, hogy nőként sokan akkor érezzük jól magunkat, ha egy fèl fejjel magasabb a férfi.

Próbáltam alacsonyabb férfival lenni, de kiborított a magassága.

Kár kiforgatni ezt. Nem a centik számítanak, hanem a vonzalom, ami sokunknak csak a magas férfiak iránt van meg. Én míg online ismerkedtem, megtanultam jól belőni fotóról a magasságot. Be is jött mindig.

2022. okt. 2. 14:24
 17/29 anonim ***** válasza:
10%

Na.

Ez már így jó. Te egy ihazi Amazon vagy.

"Nőként akkor érezzük jól magunkat ha magasabb a férfi"

Most nem akarok semmi cikizést, de ebben azért ne légy teljesen biztos.

Van ilyen is, meg olyan is.

Volt nő ismerősöm, aki szándékosan az 5-10 centivel alacsobyabb pasikra hajtott, mert domináns beállítottságú volt.

Megalázni csak alacsonyabb férfit tudsz. Magasabbat nehezen.

De ez már egy masik téma, másik oldala a szexualitásnak.

Mindenki találja meg az igazit, ez a lényeg.

Ne a colostok legyen a legjobb barátunk, a ffi egyetlen testrésze esetében sem.🤭🤫😁

2022. okt. 2. 14:44
 18/29 anonim ***** válasza:
72%

Ha idézel, legalább idézz helyesen!

Csak hát akkor már nincs értelme a mondandódnak.

Helyesen:”nőként SOKAN akkor érezzük jól magunkat”-tehát nem àllítottam, hogy mindenki, csak sokan.

2022. okt. 2. 20:40
 19/29 anonim ***** válasza:
38%

Akkor jó.

Így már tuti biztos, hogy jól fogok aludni, mert szerencsére nincs harag.

Nem is szabad, hisz a világ azért működik jól, mert mindenkinek más és más tetszik.

Volt egy nő ismerősöm régebben, aki kosárlabdázott, 187 cm magas volt, a férje meg csak 170, és így is boldogságban élnek. Nem ez számít. Az igazán fontos dolgok emberi szemmel nem láthatóak.

2022. okt. 2. 20:59
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Már miért ne? Sophia Loren világsztár férje egy fejjel volt alacsonyabb.

Ez ma már nem téma.

2022. okt. 3. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!