Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a mozgalom oldaná meg a férfi társkeresési problémákat?
Kellene egy csomó kamu chad profil Tinderre meg Instára akik kredibilis negatív kommenteket írnak a nőknek hogy totálisan lerombolják az önbecsülésüket.
Egy jó példa: alacsony, enyhén elhízott de egyébként elég csinos lány kollégám mondta hogy végre ráírt Tinderenen egy helyes pasi a sok selejt után, aztán a beszélgetés hamar átment arra hogy ez a durván helyes pasi benyögte hogy akkor péntek este ONS? A lány mondta hogy ő nem ilyen vigye el kávézni és beszélgessenek.
Erre a srác megmondta neki hogy nem normális ha azt hiszi hogy itt 190 cmsen tökéletes kidolgozott testel és 90,000 EUR-os autóval egy pufi kis akciófigura miatt bármi erőfeszítést fog tenni, miközben a 175 cms sportos tökéletes testű lányokat is simán megkapja. Ezután törölte.
Na a lány totál kikészült, és érdekes mondom ezután elment egy olyan átlagos sráccal kávézni akit szerintem addig a "selejt" kategóriába sorolt...
Az meg sem fordul a fejedben, hogy elvárásokat támassz, és ahelyett, hogy az ilyen érzelmileg éretlen, irreális elvárásokkal rendelkező nőket hajtod, olyat keress, aki szerinted ott van agyban?
Ja, az nem menne, mert a fenomenális ötletedből kiindulva te meg ott tartasz, hogy inkább másokat manipulálnál meg nyomnál le azért, hogy neked megfelelően idomuljanak.
Anno, mikor ismerkedtem, tudod hány magát odamondónak tartó selejtnek romboltam le én a törékeny kis egóját úgy, hogy nyüszítve bújt el?
Azt hiszed, hogy kötözködsz egy nővel és majd nem szúr vissza?
Nem egy írt rám azért, hogy beszólhasson, “helyre tegyen”, hogy irreálisak az elvárásaim, mert én magam hogy nézek ki, vagy elutasítás után közölte, hogy amúgy se kellenék blablabla…
Nem lett kisebb az önbizalmam ellentétben velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!