Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínű hogy örökre magamra maradok?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, szívbeteg, idegrendszeri beteg már gyerekkorom óta. 12 évesen volt valami gyerekszerelmem aztán semmi, 14 évesen lemondtam az egészről. Le vagyok százalékolva viszont dolgozom teljes munkaidőben, alberéletben élek és szinte mindent magamnak fizetek, kivéve most mert a hónap végéig nincs munkám így apám főztjét eszem (mert közel lakik). De a lakbért és egyéb igényeimet én fizetem. Nem tudom elképzelni hogy valaha legyen valakim, nemrég nyakamba akadt valami tinicsaj pár héttel ezelőtt de nem működött mert iszonyat neurotikus volt a csaj és nem tudom az ilyesmit kezelni.22/f Leírtam mindent ami számít?2022. szept. 22. 15:22
11/13 A kérdező kommentje:
Nem tudok értékelni semmit mert egy jó ideje leválasztódtam magamról és kiüresedtem, literálisan sok mindent nem érzek. És ne jöjjön senki a szakemberrel mert nekem sosem jött be és többnél voltam.
2022. szept. 22. 22:28
12/13 anonim 

válasza:

Valami hasonló csajszit keress. Aki hasonló helyzetben van, az jobban megért.
13/13 A kérdező kommentje:
Én nem bánom ha van valami betegsége a másiknak, csak ne legyen tulsúlyos és üssön meg egy értelmi színvonalat és jól vagyunk.
2022. szept. 22. 23:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!