Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valószínű hogy örökre magamra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínű hogy örökre magamra maradok?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, szívbeteg, idegrendszeri beteg már gyerekkorom óta. 12 évesen volt valami gyerekszerelmem aztán semmi, 14 évesen lemondtam az egészről. Le vagyok százalékolva viszont dolgozom teljes munkaidőben, alberéletben élek és szinte mindent magamnak fizetek, kivéve most mert a hónap végéig nincs munkám így apám főztjét eszem (mert közel lakik). De a lakbért és egyéb igényeimet én fizetem. Nem tudom elképzelni hogy valaha legyen valakim, nemrég nyakamba akadt valami tinicsaj pár héttel ezelőtt de nem működött mert iszonyat neurotikus volt a csaj és nem tudom az ilyesmit kezelni.22/f Leírtam mindent ami számít?
2022. szept. 22. 15:22
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom elképzelni miért választana engem akárki is.
2022. szept. 22. 15:44
 2/13 anonim ***** válasza:
22 éves vagy, dolgozol majd lesz valakid! Csak légy laza, ne görcsölj rá!
2022. szept. 22. 15:54
 3/13 A kérdező kommentje:
Jah, csak ne tartson ez 30 éves koromig, akkor kezdenek előjönni a mágikus képességei a szűznek.
2022. szept. 22. 15:58
 4/13 anonim ***** válasza:
Lehet 35 -40 évesen találsz párra. Kitartást addig!
2022. szept. 22. 16:25
 5/13 A kérdező kommentje:
Számomra ez olyan fura amúgy, nekem vért kell izzadni mindenért másnak meg látszólag az ölébe hullik minden 14 évesen aztán már nem szűz.
2022. szept. 22. 17:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Van rá esély, igen. Bocsi, én realista vagyok. Jóképű, egészséges emberek is nehezen vagy sehogy nem találnak párt. Vagy komoly megalkuvásra kényszerülsz majd, tehát csak beteges, csóró lány akar majd a párod lenni.
2022. szept. 22. 17:34
 7/13 A kérdező kommentje:
Azt is mondták hogy sosem lesz önálló életem, mégis elértem.
2022. szept. 22. 17:42
 8/13 anonim ***** válasza:
20%
hát figyelj, elég gec1k a nők mostanában, ennél kevesebb is kizáró ok a legtöbbnél, de ez azért ne vegye el a kedved
2022. szept. 22. 17:53
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Mennyit keresel?
2022. szept. 22. 18:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Ne azon gorcsolj hogy 14evesen mar nem szuzek,en ezt szegyelltem volna a helyukben lanykent.A mai vilagban a seggrazasrol es a qrogatasrol csamcsognak es a fontos dolgokat elfelejtik.Elmennek apro szep dolgok mellett es nem mozgatja oket semmi afele hogy valakik legyenek.Legtobbje a p..csaja nelkul nem dolgozna vagy lenne diplomas,sajnos ma mar sok helyutt nem a tudaserr adnak oklevelet vagy jo jegyet hanem d..gasert.

Legy buszke magadra hogy igy is tudsz dolgozni adj halat a mindennapert amit megelhetsz es megeltel es a szuleidert/edesapadert aki segit neked es szamithatsz ra.Hidd el ez oriasi.(en nem szamithatok az apamra..)

2022. szept. 22. 21:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!