Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak a 28-34 közti nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a 28-34 közti nem foglalt nők?

Figyelt kérdés

Sehol nem találkozom ezzel a korosztállyal (ami az én korosztályom is), akikkel még ismerkedni is lehetne. Se munkahelyen, se szórakozóhelyen, se utcán, se boltban, sehol. Mindenhol csak tizenéveseket meg 40+ látok akik nekem nem célcsoport. Nagy baráti köröm van de ott is az ilyen korú nők mindegyike foglalt. Nincs kivétel. Mintha ez a korosztály nem is létezne. Nem látom öket sehol. Hol vannak mégis?

Aki hasonló korú, az hol ismerkedik?

2022. szept. 21. 10:32
1 2 3 4 5
 31/49 GFman ***** válasza:
100%
30 Pont ezt írtam: "Az egyedülálló harmincas nők túlnyomó többsége nem „szingli” hajadon, hanem gyermekét egyedül nevelő anya"
2022. szept. 21. 14:06
 32/49 anonim ***** válasza:

31

Nem jol foglamaztam! Nő vagyok!

Es a 30as pasik tobbsegenek mar van gyereke...ami nyilván kizaro ok

2022. szept. 21. 14:09
 33/49 A kérdező kommentje:
32 - én ezt nem igy tapasztalom. A 30 feletti férfiak zöme sima agglegény, gyerek nelkül. A nöknél közel sem ugyanez van.....
2022. szept. 21. 14:21
 34/49 GFman ***** válasza:
32 Engem érdekelne a véleményed, ha már a nőkről van szó!Kíváncsi lennék a másik oldal mit gondol erről.
2022. szept. 21. 14:23
 35/49 anonim ***** válasza:
52%
Külföldön jómódban és nem hajkurászva valamilyen kényszerkapcsolatot.
2022. szept. 21. 16:29
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem leginkább tásrkeresőn. Én még csak 26 vagyok, de azt látom a hasonló korú barátnőimen, hogy vagy házasok, vagy épp háasodnak, vagy már gyerek is van, vagy tervezik.

Nyilván van akinek nincs kapcsolata, az meg társaság hiányában nem jár már el úgy szórakozni, mert ha neki magának lenne is igénye, nincs kivel. Persze az utcán ott vannak, de nem olyan egyszerű már random a boltban, buszon ismerkedni.

Meg vannak akik ennyi idősen már újrakezdők, válással, gyerekkel. Nekik idejük sincs ismerkedni.

Ezért tényleg marad a társekreső.

2022. szept. 21. 16:34
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
27 éves nő vagyok, szintén görcsös társkereső. Az online felületeket otthagytam, a való életben pedig ritka az olyan hogy valaki tetszik is és elég tökös is az illető hogy hamar lépjen. Szóval nem egyszerű a helyzet.
2022. szept. 21. 16:43
 38/49 A kérdező kommentje:
37 megértem a dolgot, de saját tapasztalat alapján mondom h hiába tökös az ember, a nők jelentős %-a annyira ráment a netes ismerkedésre h nem igazán tudja kezelni a helyzetet, ha vki élőben odamegy
2022. szept. 21. 16:56
 39/49 anonim ***** válasza:
89%

Én ezt látom...ha véletlenül ismerkedesre adom a fejemet, az összes pasinak gyereke van, jó esetben csak az, rosszabb esetben, egy problémás exfeleseggel megfűszerezve van gyerek, vagy ami meg rosszabb, van egy meglévő, "nemélünkmáregyütt" feleseg, aztán valahogy mindig kiderül, hogy de mégiscsak.... na és persze én vagyok a k*rva, meg a férfiakat megalázó prüd r*banc, amiért nem kezdek (b*szok) ilyennel...mert ezeknek csak ez kell!

Ha mégis van egy két nornális gyerekes csávó, akkor ott meg baromira nem én vagyok az első, hanem a gyerek, (ami érthető)

32es voltam!

2022. szept. 21. 17:01
 40/49 anonim ***** válasza:
itt vagyok. nem ismerkedek sehol, csak élem az életem
2022. szept. 21. 17:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!