Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétköznaponként van időtök ismerkedni munka mellett?
20 on évesek főként.
Nekem kb semmire nincs időm.
#20: Zárkózott helyett felszínest akartál mondani, nem? Mert szerintem akár valaki szórakozóhelyen vonaglik meg issza egyiket a másik után, akár közösségi médiában és társkeresőre tolja fel a szelfiket meg menedzseli az online önmagát, egyikre sem épp a zárkózott az első szó, ami eszembe jut.
De az amúgy elég extravagáns öltözetű, néha tetovált meg piercinges csajokra sem, akik lehuppannak a tömegközlekedésen, mintha csak otthon lennének és a fülessel kizárva a külvilágot inkább a "lesz..om mit mondasz, ne szólj hozzám mert lenézem a társadalmat és a saját fejemben, saját világomban akarok lenni" jut eszembe, nem pedig az, hogy szegényke biztos tökre szorong meg félénk.
Ilyen is van, azokon lehet látni. Ez a ritkább.
Fun fact: a pánikbetegségek meg szorongások nagy része is a drogok és egyéb tudatmódosítók miatt van, illetve amiatt, amiket ennek hatása alatt megtesznek vagy "kitörölhetetlenül" kiposztolnak, majd másnap rájuk tör a mérhetetlen szorongás.
Pontosítanék. A zárkózottságot nem arra értettem, hogy visszahúzódó, hanem arra, hogy rohadtul nem akar új embereket megismerni mert neki már megvan a kis baráti köre és oda nem fogad be kívülállókat.
Szerintem semmi baj nincs azzal, hogy valaki a buszon zenét hallgat. Teljesen normális. Én is szívesebben hallgatok zenét minthogy megvitassam Erzsi nénivel, hogy milyen király a Fidesz, milyen jól élünk, mennyi a piacon egy tojás stb.
Nem voltam még pánikbeteg, az ismerősi körömben nincs pánikbeteg szal erről nen tudok nyilatkozni.
Nem igazán, munkán kívül van egy szabad 1-2 órám lefekvésig, amibe pont belefér a zuhanyzás, evés meg egy minimális netezés.
Mondjuk annyi szerencsém van hogy nem akarok ismerkedni, szóval nem igazán baj a kevés szabadidő:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!