Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hétköznaponként van időtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétköznaponként van időtök ismerkedni munka mellett?

Figyelt kérdés

20 on évesek főként.

Nekem kb semmire nincs időm.

2022. szept. 20. 19:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

#20: Zárkózott helyett felszínest akartál mondani, nem? Mert szerintem akár valaki szórakozóhelyen vonaglik meg issza egyiket a másik után, akár közösségi médiában és társkeresőre tolja fel a szelfiket meg menedzseli az online önmagát, egyikre sem épp a zárkózott az első szó, ami eszembe jut.

De az amúgy elég extravagáns öltözetű, néha tetovált meg piercinges csajokra sem, akik lehuppannak a tömegközlekedésen, mintha csak otthon lennének és a fülessel kizárva a külvilágot inkább a "lesz..om mit mondasz, ne szólj hozzám mert lenézem a társadalmat és a saját fejemben, saját világomban akarok lenni" jut eszembe, nem pedig az, hogy szegényke biztos tökre szorong meg félénk.

Ilyen is van, azokon lehet látni. Ez a ritkább.

Fun fact: a pánikbetegségek meg szorongások nagy része is a drogok és egyéb tudatmódosítók miatt van, illetve amiatt, amiket ennek hatása alatt megtesznek vagy "kitörölhetetlenül" kiposztolnak, majd másnap rájuk tör a mérhetetlen szorongás.

2022. szept. 20. 23:55
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Pontosítanék. A zárkózottságot nem arra értettem, hogy visszahúzódó, hanem arra, hogy rohadtul nem akar új embereket megismerni mert neki már megvan a kis baráti köre és oda nem fogad be kívülállókat.

Szerintem semmi baj nincs azzal, hogy valaki a buszon zenét hallgat. Teljesen normális. Én is szívesebben hallgatok zenét minthogy megvitassam Erzsi nénivel, hogy milyen király a Fidesz, milyen jól élünk, mennyi a piacon egy tojás stb.

Nem voltam még pánikbeteg, az ismerősi körömben nincs pánikbeteg szal erről nen tudok nyilatkozni.

2022. szept. 21. 00:11
 23/25 anonim ***** válasza:
75%

Nem igazán, munkán kívül van egy szabad 1-2 órám lefekvésig, amibe pont belefér a zuhanyzás, evés meg egy minimális netezés.

Mondjuk annyi szerencsém van hogy nem akarok ismerkedni, szóval nem igazán baj a kevés szabadidő:)

2022. szept. 21. 05:42
 24/25 anonim ***** válasza:
97%
5: Neee, megint valaki azt tolja, hogy 3 kiló krumpli vásárlás közben a pénztáros szépen nézett rá, tehát biztosan ő lesz a felsége...
2022. szept. 21. 07:18
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Időm lenne csak nincs hol és nincs kivel. Leginkább ez a probléma, hogy nincs kivel. De ha lenne akkor sem érdekelnék senkit. Mindig is levegőnek néztek, láthatatlan voltam a nők számára, teljesen mindegy hogyan néztem ki, mit mondtam, hova mentem vagy kivel.
2022. szept. 21. 09:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!