Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétköznaponként van időtök ismerkedni munka mellett?
20 on évesek főként.
Nekem kb semmire nincs időm.
5.-re. Ezekre a helyekre szoktam járni viszont nem igazán értem. Egy buszon amivel az ember utazik, hogy ismerkedhetnék bárkivel? Az emberek vagy olvasnak, vagy zenet hallgatnak, vagy a gondolataikba vannak merülve.
Egy boltba vásárolni járunk és nem ismerkedni.
Hivatal? Patika? Nemár. Ennyi erővel mondhattál volna szórakozóhelyet is. Ott kb ugyanannyira lehetetlen.
12.-re.
Mások és én is, szoktak ilyen helyeken ismerkedni.
Te csak üljél otthon, és várj! Majd csak becsönget az igazi.
#14: Ha folyamatosan a füledben a füles, a telefonodat bámulod vagy az ablakon nézel ki, szándékosan és célzásértékűen, hogy nem akarod még véletlenül se senkivel felvenni a szemkontaktust és ha valakivel véletlenül mégis sikerül elkapod és varánusz arcot vágsz, akkor a normális intelligens férfiak úgy veszik, hogy nem akarsz ismerkedni vagy ők konkrétan nem jönnek be.
Nem tudom melyik egyetemváros lehetett, de Budapest tele van puákkal, azok szinte válogatás nélkül mindenkit leszólítanak, mikor az oktatójuk "terepgyakorlatot" tart nekik.
13.-ra Es ezt mégisnhogy kellene elképzelni? Odamész a buszon a lányhoz és megkérdezed, hogy "Bocsi te is a Kőfaragó utcán szálsz le?". Vagy most mi?
Egy szóval nem mondtam, hogy várok az igazira. Jelenleg nem hiszem, hogy jó parti lennék. Ettől függetlenül tényleg nincs hol ismerkedni.
Ha elmegyek egy kifejezetten haverkodós rendezvényre ott annyira karótnyelt emberekkel beszélgetek, hogy az életkedvem is elmegy.
Társkereső szinte ki van zárva. Nem azért mert ork vagyok hanem azért mert a hölgy velem is irogat meg 10 másikkal is. Aztán csodálkozik, hogy nem emlékszik mivel is foglalkozom.
Szórakozóhelyen nem nagyon tudok ismerkedni mert nem érzem az egésznek a varázsát. Hogy beszélgessek egy olyan helyen ahol nem hallom mit mond a másik.
Ezek nem kifogások hanem sajnos tények. A társadalmunk jelentős része annyira zárkózott, hogy lehetetlenség velük élőben ismerkedni :/.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!