Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 év felett már megcsunyulnak az emberek (főleg a nők), így aki ennyi idősen ismerkedik, már más szempontok neki a fontosak?
20. De én a tényekről beszélek, és nem arról, h vannak csúnya 20 évesek, meg szép 40 évesek!
Hanem hogy változik a korral a szervezet, a bőr, a haj, ráncok stb. Ezek tények!
Az emberek többsége a saját korosztályát preferálja, akkor is, ha az rondább. A párkeresésben 99%-ban az otthonos, komfortos a nyerő, nem a trófea.
Ha hasonszőrűvel vagy együtt, felszabadultabb vagy, kevesebb a bizonytalanság benned, stb.
Szóval szerintem ugyanúgy a hasonlót keresik, mint fiatalabban.
"Főleg a nők" 🤣
Incifinci, olyan roncs 25-30 éves magyar pasik vannak hogy 45-nek néznek ki. Dagadtak, kopaszok, lepusztultak, stílustalanok.
Sose társkeresőztem (még itt sem, nem Mo-n élek), de múltkor itt valaki belinkelt az Első találkozás oldalról profilokat, és megörültem hogy végre egy olyan ahol reg nélkül meg lehet nézni a delikvenseket. Hát siralmas. Ha beállítom hogy 25-30, olyan pusztulat ocsmány pasikat látok akikról soha nem gondolnám hogy 40 alattiak.
"Incifinci, olyan roncs 25-30 éves magyar pasik vannak hogy 45-nek néznek ki."
Incifinci, a legtöbbnek azért mégiscsak van/lesz párja, ezek szerint a nők igénytelenek is, hogy az ilyenek megfelelnek nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!