Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják egy 28-35 közötti férfinek hogy felejtse el a 17-25 közötti lányokat?

Figyelt kérdés
Meg hogy készüljön a nyugdíjas klubba. Stb
2022. szept. 19. 06:24
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
91%

Nekem ez cringe lenne. Bár én nő vagyok

2022. szept. 19. 08:46
 22/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok ilyen párt ismertem, de azokat mindig szántam. Akaratlanul is megjelent a kép a szemem előtt, ahogy ezek dugnak és megborzongtam
2022. szept. 19. 08:47
 23/55 anonim ***** válasza:
69%
21: mondjuk nem egy csajt ismertem középsuliból, aki ezt csinálta. És bizony a pasijaikból éltek, nagyon nem is rosszul, volt ott később össszeköltözés, minden. Aztán ha meg lett unva az egyik, akkor gyorsan cserélték az újra, gazdagabbra. De hát ezt el kell fogadni, mert egy lánynak vigyáznia kell saját magára, nem?
2022. szept. 19. 08:50
 24/55 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemista koromban egyetemista sraccal jartam. De nem a hulyebbik fajtaval. Ket egyetemre jart egyszerre (mernok es kozgaz) es mellette dolgozott hogy fizesse a dolgait, kajait. Mondjuk nem volt szep genetikaju, de legalabb eljart kondizni.a lanyok az igeretes, ambiciozus fiukat kedvelik.
2022. szept. 19. 09:06
 25/55 anonim ***** válasza:
34%

18: Ilyen is van, de ez a ritkább. Hagyjuk ki a tiniket, gondolj bele hogyan gondolkodik egy 20-25 éves és egy 28-35 éves nő? A 20-22 évest beülteted a vele egykorú tök átlagos autódba, elmentek egyet csavarogni, kirándulni, mondjuk megnéztek egy naplementét a Balaton parton, utána pedig meghívod egy Mekibe vagy esztek valahol egy pizzát, majd hazaviszed. Ezek után ő odáig és vissza lesz tőled. Egy 30 éves erre már meghúzná a száját, mert mi az hogy neked csak egy 20 éves átlagos autóra futja, miért oda vitted, amikor tudod, hogy nem szeret sétálni, különben is giccses naplementét nézni és mindennek a tetejébe gyorskajával és pizzával akarod tömni, mikor ő liszt, cukor és minden érzékeny. Különben sem egészséges és neked is inkább figyelned kellene magadra is.

Szóval nem annyira egyszerű férfiként nem a fiatalabb nőt választani még akkor sem, ha a fiatalságából fakadó pár év előnyt figyelmen kívül hagyjuk.

2022. szept. 19. 09:07
 26/55 anonim ***** válasza:
81%
Rohadt érett lehet a pasi, aki 30 felett 18 éves lánykák szintjén van. Ja, nem! Csak nem kell a krosztályának.
2022. szept. 19. 09:12
 27/55 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én 33 éves férfi vagyok.

Ha 30 feletti vagy, akkor kérdezném, minek neked 25 év alatti nő?

2022. szept. 19. 09:13
 28/55 anonim ***** válasza:
100%

"kisnyugdíjasként 35-40 évesen"

:DDDDDDDDDDDDD

Hülye vagy kérdező...

2022. szept. 19. 09:14
 29/55 anonim ***** válasza:
93%

Ez így oltári hülyeség...

a 17-et felejtse el tény.

De 20 felett teljesen más.

2022. szept. 19. 09:15
 30/55 anonim ***** válasza:
33%
25os. Lehet hogy regen igy volt, de az instagram koraban mar tuti nem. Folyamatosan dobja fel a kurv.aknak oltozott muszajas csajokat a legtrendibb helyekrol, es mindig meglepodik a szulinapi fotojukon ahol kiderul a lufikbol hogy 20-22 evesek. Na ez se fog a suzukidba beulni. 22 eves es mar plasztikaztatta a kicsi mellet, a szajat. Es ezek atlag nok, neha meg villamoson is latok parat. Biztos olyankor dobta oket a pasijuk.
2022. szept. 19. 09:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!