Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért nincs match-em a Tindere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nincs match-em a Tinderen mert ronda vagyok? (Lány)

Figyelt kérdés
Nem tettem fel sok komoly képet de amit igen, azt előre tettem a sorban (bár a Tinder szétzúzta a képminőséget) van fent ilyen is és olyan is, azaz hogy vicces, és fotós által készített képem is. Ennyire rondának számítok?Emiatt nem húz jobbra senki?

2022. szept. 17. 19:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Tinderen 1000x1000 pixelesek a kepek. Ha a tied nem ekkorara van meretezve / croppolva, akkor magatol igazit rajta, szoval ott torzulhatnak az aranyok.

Amugy a legtobb ferfi mindenkit jobbra huz es utana nezik meg a masikat ha van match, szoval kene Lennie egy csomo semmitmondo like-odnak ha lathato a profilod.

2022. szept. 17. 22:54
 22/26 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
De mennyi Like-ot kaptál?
2022. szept. 18. 00:39
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggodj. Valami rossz az algoritmusba. Torold le magad varj egy hetig es mas email cimmel regisztralj ujra. Biztos szep vagy ha mar egyszer volt szinte 100 likod
2022. szept. 18. 07:18
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Tuti hogy nem.

Én is meg az összes Tinderező haverom mindenkit kapásból jobbra húzunk és csak akkor kezdjük el nézegetni őket amikor már van match mert addig csak időpocsékolás az egész.

Valószínüleg 0 vizibilitásod van az algoritmus hátradob.

2022. szept. 18. 09:47
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Likeod sincs vagy csak matched nem? Mert ha az utobbi akkor konnyen lehet hogy te huzol olyanokat jobbra akik teged nem. De nokent meg ez is kb elkepzelhetetlen, lehet kaptal egy shadowbannt, ilyenkor nem lat senki.
2022. szept. 18. 14:15
 26/26 anonim ***** válasza:
Csajok használnak Tindert? Miért?
2022. szept. 19. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!