Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 nap alatt 23 like és 6 match Tinderen az a középkategóriás/átlagos férfi mutató?
Attól függ, hogy az első napokról van-e szó, vagy pedig 3 hónap után is napi ennyi jön.
Első esetben gyenge átlag, utóbbi esetben egész jó.
De az egész értelmetlen, mivel az app célja nem a "lájkvadász farokméregetés", hanem az, hogy találj partnert.
Én is szívesebben lennék az a hapsi, aki 10 lájkból és 2 matchből 1 nap alatt megtalálja álmai nőjét, mint az, aki 5 év alatt 20ezer lájkot gyűjt, kiégett már a 300 randitól, de még mindig nem talál senkit...
34F
Az férfiként nagyon jónak számít.
Nekem 40 éves nőként napi 13 like és abból 4 match jut 1 héttel a regisztrációm után. Viszont rám írni ebből csak 1 fő tette és az se tudta értelmezni az adatlapomat, hogy NEM szexkapcsolatot keresek 2 gyermekes, elvált nőként sem.
Tehát akkor ne higgyem azt, hogy a felső 10%-ba tartozok😅
Nem rossz.
Nekem az elején ilyen tíz körüli lájk volt.
Most már csak hetente kb. 3 van, abból 1 travi, 1 kamuprofil, 1 pedig bajszos debella.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!