Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tegyem túl magamat azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magamat azon hogy a fiatalon semmi sikerem nem volt a lányoknál?

Figyelt kérdés

Nagyon bánt a dolog hogy nekem a teljes fiatal koromból kiaradt a barátnőzés. Rengetegszer voltam emiatt szomorú.

A legtöbb fiú már tiniként is sikeres, annyira jó lehet nekik.

2022. szept. 17. 11:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

8. Mi okoz hosszútávon nagyobb boldogságot?

Én sem sok ilyet ismerek, ezt aláírom.

De viszont látok pár embert, aki idősebb korában is egészséges, van ház, pénz.. nem boldogok. Se család, se férj/feleség..

2022. szept. 17. 12:56
 12/15 anonim ***** válasza:

11

Például az, hogy az ember önmagában találja meg a békét és a nyugalmat és nem mndig valami külső dologban keresi azt, mert azokban mindig csalódni fog. (Ennek nyilván feltétele a normlis élet. Természetesen egy lenyomorodott ember vagy egy hajléktalan esetében ez nagyon nehéz vagy egyenesen lehetetlen, és nem is lehet számonkérni miatta.)

Emellett boldogságot okoz az, ha tudja, hátra hagyott valami maradandót. Egyesek a vallásban élik meg ezt. Tudom, hogy ez nem mindenkinek szimpatikus, de nem szabad alábecsülni a hit személyiségre és közérzetre gyakorolt hatásait. Másoknak a hivatásuk jelent egy biztos pontot az életükben, ami boldoggá teszi őket. Megint mások a művészetben élik ezt meg.

Sok mód van a boldogság elérésére, és ezek közül egy nyilván a házasság-gyerek kombó, de közel sem törvényszerű, hogy mindenkinek ez válik be. Ha így lenne, akkor a válások száma nem környékezné az 50%-ot, nem lenne annyi elhagyott és elhanyagol ne adj isten bántlmazott gyerek...

2022. szept. 17. 13:06
 13/15 anonim ***** válasza:

12. Nyilván boldogságot hoznak ezek is.

És direkt kiemeltem, hogy nem a rossz kapcsolatok okoznak boldogságot... Nyilván..

Hanem egy kiegyensúlyozott kapcsolat.

Biztos van kivétel aki egyedül boldogabb, de a kérdező nem ez a tábor..

2022. szept. 17. 13:27
 14/15 anonim ***** válasza:

13

Vagy csak azt hiszi, hogy nem ez a tábor. A házasságok fele válással ér véget, a kapcsolatoknak meg úgy a 80-90%-a. Hát eszerint akkor az emberek többségének mégsem a társ hozza el a boldogságot

2022. szept. 17. 13:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Most mennyi vagy? Az egy dolog, hogy kimaradt, van ilyen. De jövőben sem lesz/nem lehet? Azon keseregj inkább!
2022. szept. 19. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!