Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni,hogy ha osszejovok egy fiuval, o a hatam mogott nem irogat mas lanyoknak?
3 pasi is volt az eletemben, aki ezt csinalta,nem csaltak, meg de a vegen mindig kiderult,hogy volt valaki, akivel.. hat tobb, mint barati uzenetet valtottak. az egyiknel inkabb erzelmi megcsalasnak gondolnam,mert olyanokat irt a lanynak, mint amiket nekem(szorol szora) is mondott,marmint romantikus dolgokat, ami egy sima baratsagba nem ferne bele.
Szakitas utan ossze is jottek egymassal,mind a harom esetben.
Mar elore rettegek, hogy a kovi is ilyen lesz, mert olyan jol tudjak titkolni meg eljatszani,hogy ok nem csinalnak ilyet...

Sehonnan.
Az egyetlen módszer, ha sikerül meg- és kiismerni.
De attól, mert kifogtál egy barmot, még nem biztos, hogy a következő is az lesz.

Van ilyen.
Legyél jobb csaj mint akikkel még beszélget a következő sracod.

A te emberismereteden is sok múlik, azon kívül sehogy nem tudod. Honnan tudnád ki mit csinál egyedül? Valami oka kell legyen, hogy 3 olyan prolival is összejöttél, akik röhögve hülyítettek.
Lehet balszerencse is persze, kétségtelenül sok a gyökér, de harmadikra már valami kell még legyen a háttérben.

Abban lehet valami, hogy te miért az ilyen gyökerekhez vonzódsz?
Talán apukád is így bánt veled, és tudat alatt azt gondolod, hogy ez normális?
Velem nem csinálták ezt a pasik, vagy legalábbis nem tudok róla.

Nem volt "bad boy" egyik sem, ez a vicc benne.
2 a legutobbinal sokkal jobb vagyok, de nem ugy latszik,hogy ez szamit😅
6 apam elhagyta anyamat,nem ismertem csak par eves koromig.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!