Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gaz ha a volt pasim legjobb baratjaval osszejovok? Ugy nemsokara a szakitasunk utan?
Hehe, Erre annyit tudok mondani hogy:
1. Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé,
a haver a barátjának érzett tiszteletböl nem válalja.
2.Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé,
összejön.Pasid kiborul.Szarrá veri haverját.
3.Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé,
összejön.Pasid megtudja de elfogadja.
4.Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé,
le se bagóz.
5.Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé,
az ex-ed nek elmondja és meg szivat kifiléz és egyéb :)
Lenne még pár de ennyit mondok én szurkolok hogy a 3. jöjjön be :)
16/F
Ez van Szprályt!
Nem gáz, de tényleg nem biztos, hogy ugyanúgy megmarad a barátságuk.
Amúgy az is fontos, hogy mennyire volt komoly, és mennyi ideig tartott a pasiddal a kapcsolatotok. Meg az is, hogy ki szakított kivel.
Én is voltam már így, de végül nem jöttem össze a sráccal - bár nagyon szerettem volna...
Ismerek olyat, akivel ez megtörtént, és az expasija meg a haverja közötti barátság ugyanúgy megmaradt, sőt... az expasija mondta a haverjának, hogy jöjjön össze vele.:D:D Úgyhogy minden ember másképp fogadja a hírt... lehethogy minden ok lesz, de lehethogy minden szaar.
Az biztos, hogy nem gáz, mert ha két ember szereti egymást, akkor az ne legyen akadály, hogy az előző pasija a haverja volt.
13:48 vagyok
a 3.iknak igaza van :)
Tuti nem lesz már olyan a barátságuk, mint volt.
Te mit szólnál hozzá, ha szétmentek a barátoddal, aztán szakítás után a LEGJOBB barátnőd összejönne a sráccal???
a kérdésre válaszolva: Gáz.Miért is? Mert ez olyan dolog, hogy az exed legjobb barátját mintha arra kérnéd, hogy válasszon közted, és a legjobb barátja közt.
17/F
Menyus
Szia igazán szereted te azt a barátod??
És mégis mennyi idő telt el a szakítás óta? válaszolj.
Figyi nem gáz énis ígyvagyok most.
Az exxemmel 4 hónapig voltunk együtt.(nem müködtek jól a dolgok). Rá 6.hónapra én már a legjobb barátjával együtt voltam. (Már 10 éve a legjobb barátok). aug.24.-én lesz a 9. hónap h együtt vagyunk.. És szerintem az exednek ezt elkéne fogadnia. Az enyém is elfogadta jóba vagyunk. Járunk buliznii együtt .. meg a pasimmal is minden úgyanugy van velük mint volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!