Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem így nézki ássa el magát?

Sosem az volt a szűrőm, hogy valaki topmodell alkat legyen. A két végletet leszámítva igazából nagyon széles skálán mozgott az ízlésem. Nem kell a dologra rágörcsölni, a média meg reklámipar mérhetetlen károkat okoz az emberek lelkivilágában - mindenki azt látja, hogy a reklámarcok tökéletesek, és azt hiszi, hogy neki is annak kell lennie, vagy ha nem tud, akkor már eláshatja magát.
Ezen kívül férfiként mondom, hogy a nőknek elég pontatlan elképzelésük van arról, mi jön be egy férfinak. Egy lány barátom és a szintén lány barátja mutogatott nekem egyszer képeket egy lány munkatársukról, hogy mondjam el róla a véleményem, mert szerintük totál gázul néz ki. Megnéztem a képeket, és mondtam, hogy szerintem tök jó nő. Lefagytak mindketten, fel nem tudták fogni. Konstatáltam is magamban, hogy a szépség- és kozmetikaipar alaposan iránybaterelte az énképüket, és már lövésük nem volt arról, hogy egy férfinak bizony ezermillió dolog tetszhet egy nőn azon túl, hogy milyen a derék-fenék aránya.

#31!
Volt egy lány az ismerősem között, akire egyik barátnőm sem volt féltékeny. Nem tekintették riválisnak. Pedig egy pillanat alatt tönkre tudta volna tenni a kapcsolatomat.
Közben mindenkire féltékenyek voltak, pedig csak ez az egy lány jelenthetett volna veszélyt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!