Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki nem így nézki ássa el magát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem így nézki ássa el magát?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy divat lett idén,a széles csípő nagy fenék kategória... Mindenhol csak ezt látni ez a trendi, ez a szép.. Alapból ez genetika. Akinek nem ilyen a testalkata az ássa el magát? Már több férfi is célzott ra, higy ez tetszik ez a szexi.. Én akinek nem ilyen az alkata,meg vásárolni sincs kedvem.. Minden ruhában úgy érzem magam, hogy nem áll jól, csak ha szélesebb lenne a csipom.. Nagyobb a fenekem.. Férfiak nektek tetszik egy vékonyabb alkatú lány is, akinek nem nagy segge van, meg keskeny csípő??
2022. szept. 14. 11:09
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Sosem az volt a szűrőm, hogy valaki topmodell alkat legyen. A két végletet leszámítva igazából nagyon széles skálán mozgott az ízlésem. Nem kell a dologra rágörcsölni, a média meg reklámipar mérhetetlen károkat okoz az emberek lelkivilágában - mindenki azt látja, hogy a reklámarcok tökéletesek, és azt hiszi, hogy neki is annak kell lennie, vagy ha nem tud, akkor már eláshatja magát.

Ezen kívül férfiként mondom, hogy a nőknek elég pontatlan elképzelésük van arról, mi jön be egy férfinak. Egy lány barátom és a szintén lány barátja mutogatott nekem egyszer képeket egy lány munkatársukról, hogy mondjam el róla a véleményem, mert szerintük totál gázul néz ki. Megnéztem a képeket, és mondtam, hogy szerintem tök jó nő. Lefagytak mindketten, fel nem tudták fogni. Konstatáltam is magamban, hogy a szépség- és kozmetikaipar alaposan iránybaterelte az énképüket, és már lövésük nem volt arról, hogy egy férfinak bizony ezermillió dolog tetszhet egy nőn azon túl, hogy milyen a derék-fenék aránya.

2022. szept. 15. 21:38
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

#31!

Volt egy lány az ismerősem között, akire egyik barátnőm sem volt féltékeny. Nem tekintették riválisnak. Pedig egy pillanat alatt tönkre tudta volna tenni a kapcsolatomat.

Közben mindenkire féltékenyek voltak, pedig csak ez az egy lány jelenthetett volna veszélyt.

2022. szept. 15. 21:52
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát, igen. Emlékszem, általános meg középsuliban sokszor előjött a különböző filmekben, sorozatokban, időjárásjelentésekbem :) szereplő nők kérdése, hogy kinek melyik tetszik - persze a lányok is figyeltek, hogy mit mondunk.Voltak nyilván, akiknek a tipikus, nagymellű Playboy-kiadású nők jöttek be, de azért nem mindenkinek. Engem például sosem ők vonzottak, hanem valamelyik kevésbé feltűnő, teljesen normális alkatú másik szereplő, aki eszükbe sem jutott, pedig én meg mindig csak azokról fantáziáltam :). Megfogott valami a tekintetükben, a stílusukban, bejött, ahogy öltözködnek, ahogy szólnak, stb. Egy kirakott nagy mell vagy fenék önmagában nálam sosem ütötte meg az ingerküszöböt.
2022. szept. 15. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!