Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki nem így nézki ássa el magát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem így nézki ássa el magát?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy divat lett idén,a széles csípő nagy fenék kategória... Mindenhol csak ezt látni ez a trendi, ez a szép.. Alapból ez genetika. Akinek nem ilyen a testalkata az ássa el magát? Már több férfi is célzott ra, higy ez tetszik ez a szexi.. Én akinek nem ilyen az alkata,meg vásárolni sincs kedvem.. Minden ruhában úgy érzem magam, hogy nem áll jól, csak ha szélesebb lenne a csipom.. Nagyobb a fenekem.. Férfiak nektek tetszik egy vékonyabb alkatú lány is, akinek nem nagy segge van, meg keskeny csípő??
2022. szept. 14. 11:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
93%
Nekem széles csípőm és nagyobb fenekem van, és valóban mostanában magabiztosabban öltözök én is. Előtte legalább 10 évig a te alkatod volt a "szexi", akkor meg én éreztem úgy, hogy eláshatom magam a széles csípőmmel, nagy fenekemmel és vastag combjaimmal. Ez ilyen, változik a divat, viszont szerintem a vékony lányok soha "nem mennek ki a divatból", mert igazából ti vagytok azok akik bármilyen ruhával tudtok csinosan öltözni, és pl. a lapos aranyos has mindig vonzóbb lesz mint egy husis. Mondom ezt husisabb lányként.
2022. szept. 14. 12:36
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
Az nem genetika, hogy lapos a valagad, mert nem edzel vagy sem.
2022. szept. 14. 12:45
 23/33 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem is az a baj, hogy MINDENKINEK tetszeni akarunk. Ezért lennénk egyik nap vékonyak, másik nap teltebbek, harmadik nap izmosak. Aztan ha csak egy napra cserélnünk kéne egy nem vonzó emberrel, lehet megtanulnánk értékelni a vékonyságunkat.
2022. szept. 14. 12:46
 24/33 anonim ***** válasza:
83%
Egy feneked van, nem? Azzal egyszerre egy lovat kell megülni, nem arra hajtani, hogy mindenki téged akarjon.
2022. szept. 14. 12:51
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
#21: Magyarországra már megint / még mindig minden jókora késéssel érkezik. Tisztára, mint a kádárizmus idején (52 éves vagyok).
2022. szept. 14. 12:56
 26/33 anonim ***** válasza:
61%
Ez nem most lett divat csak megsugom evolucios dolog. De nem feltetel, neked is jobban beon egy magas izmos srac mint egy alvsony kover nem? Kinek mi tetszik. De ettol egy csinos vekony lány ne lesz kevesbe vonzó v ronda.... Nem mindenki csak arra megy h hogy nezzen ki a masik. Nekem volt kover vekony bnom is ne ez alapjan választottam. De ha nem erzed magad jol masok miatt, akkor tegy ellene kzdj el edzeni tomeget növelni izmosodni fenekre gyúrni. Es meglest az eredmenye. Bar már az h masok miatt erzed rosszul magad is szomorú, mert caak lekene tojnod. Rajtam +10-20kg felesleg van, de nem szegyenkezek miatta majd leadom, ez nem szegi kedvem. Max a depressziom/szorongásom ami végett picit minden nehezebb. F/29
2022. szept. 14. 14:55
 27/33 anonim ***** válasza:
32%

szerintem nem ez a trendi , ez megint csak egy nagy kamu.

Ezt csak azért mondják, mert nem elég karcsúak...és rá lehet fogni valamire.

2022. szept. 14. 17:00
 28/33 anonim ***** válasza:
32%

széles körökben mozgok, de az én férfi ismerőseim is mind az amolyan vékonyakat szeretik, sportosabbakat, (úgymond egészségesen vékony)

Ez egy kamu.

2022. szept. 14. 17:02
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal inkább téged húználak farokra, mint a most trendi nagy s.eggű csajokat.
2022. szept. 14. 17:22
 30/33 Miss Endzsi ***** válasza:
Gimiben cikiztek, vékony derék, nagy kerek fenék, gusztustalannak tartották, most meg hirtelen ez a divat, tiszta agymosás.
2022. szept. 14. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!