Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem volt évek óta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem volt évek óta barátnője egy ilyen kaliberű férfinak?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel még ismerkedem és évek óta nem volt senkije, se egyéjszakás, se komolyabb.

Jól néz ki, sportos. Jó fej, vicces, mindenkihez van pár kedves szava.

Munkájában is sikeres, havi 1 millió fölött keres. Még nem állunk olyan közel egymáshoz, hogy ezt meg merjem tőle kérdezni.

Szerintetek miért nem volt senkije évek óta?

(nem meleg)

2022. szept. 14. 10:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%
Ahogy írták, mentális ok is lehet. Vagy én is ismerek ilyet, ott egy 7 éves, komoly párkapcsolat után évekkel sem jött még rendbe az illető.
2022. szept. 14. 11:36
 12/14 anonim ***** válasza:
73%

Lehet, hogy a csajok, akiket megismert, nem feleltek meg az igényeinek. Vannak ilyen pasik, főleg az intelligensebbek, akiknek a szexen kívül másfajta igényeik is vannak. Akik szeretnének a társukkal zenéről, irodalomról beszélgetni, színházba, koncertre járni, zenét hallgatni. Lássuk be, hogy ez igencsak szűkíti a kört (fordított esetben is).

N

2022. szept. 14. 11:59
 13/14 anonim ***** válasza:
28%

Velem is így van - elkezdtem a karrieremet építeni, és beleragadtam (az elején nem ment, akkor azért, később beindult, akkor sokat dolgoztam, azért nem ismerkedtem), ma meg már virágzik a vállalkozás, hátra lehet dőlni, van időm barátnőre :)

32/F

2022. szept. 14. 12:27
 14/14 anonim ***** válasza:
83%

Szia.

A leírás, az anyagiak és a magasság nagyon hasonlít arra a srácra, akivel én ismerkedtem egy időben.

Ő csak simán olyan volt, hogy a nő alkalmazkodjon hozzá, pl ő nem fog onnan elköltözni, inkább a nő adja ki a saját lakását, stb.

Hiába jófej, ha nem enged.

2022. szept. 14. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!