Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt évek óta barátnője egy ilyen kaliberű férfinak?
Van egy srác, akivel még ismerkedem és évek óta nem volt senkije, se egyéjszakás, se komolyabb.
Jól néz ki, sportos. Jó fej, vicces, mindenkihez van pár kedves szava.
Munkájában is sikeres, havi 1 millió fölött keres. Még nem állunk olyan közel egymáshoz, hogy ezt meg merjem tőle kérdezni.
Szerintetek miért nem volt senkije évek óta?
(nem meleg)

Lehet hogy eddig
- a karrierjét építette vagy sokat tanult
- a munka mellett olyan hobbija van ami sok időt vesz el
- élsportoló volt, mindent a sportnak rendelt alá
- csalódott egy nőben (durván elutasította), nehezen dolgozta fel, ezért nem akart eddig más nők felé nyitni
- családi problémái voltak, esetleg szüleit kellett segíteni, ápolni
- külföldön dolgozott és ott nem akart kapcsolatot
- esetleg volt valamilyen betegsége (mentális) ami már kezelve lett
Csak találgatni lehet, amiket felsoroltam ezek csak lehetőségek. Még az is lehet hogy nincs semmilyen oka, csak egyszerűen félénkebb ilyen téren. Ezt csak ő tudná megmondani pontosan.

Lehet h eddig onbizalomhianyos volt aztan karrierre koncentralt es azota megvaltozott.
En is ilyen voltam, munka utan komolyabb lettem.

Az egyik haveromra majdnem ráillik a leírás. Külföldön dolgozott, amikor szakított, de tudta, hogy mikor fog hazaköltözni. Tehát nem is lett volna értelme ott keresnie.
Pár hónapig társkeresőzött, de csak néhány randiig jutott. Volt olyan, amikor ő nem akarta a folytatást.
Egyéjszakásra lett volna lehetősége, de ilyenbe nem ment bele.
Ha pár évvel korábban szakít vagy véletlenül nem találkozik a mostani párjával, akkor évekig egyedül lett volna. Pedig nincs vele semmi gond.
Én is megőrülök nő nélkül, de nem megyek bele olyan kapcsolatba, amiről már az elején látom, hogy biztosan vége lesz hamarosan. Ezzel csak az esélyt venném el, hogy találkozzak olyannal, akivel tényleg lehetne egy komoly és tartós kapcsolatom.

"Eléggé meglepődnék, ha a 193 centis magasságához mikropénisz tartozna."
Azon is meglepődsz, ha egy 180 cm körüli nőnek kis mellei vannak, vagy egy 160 cm körüli nőnek nagy mellei? xD
(Ugyanis pont annyi köze van a péniszméretnek a testmagassághoz, mint a női mellméretnek - genetikailag meghatározott, és se nem arányos a testmagasságtól, se köze nincs hozzá - pont annyira függ tőle, mint a szemed színe a testmagasságodtól.)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!