Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen átlagos 20on éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen átlagos 20on éves srác miért nem tud barátnőt találni magának?

Figyelt kérdés

Már ő is annyira csúnyának számítana, hogy semmilyen nőnek nem kell? Ráadásul jobban nézett ki régebben szakáll nélkül , vékonyabban, de nyilván ráteszi a vállára a terhet az embernek ha nem talál barátnőt

[link]

2022. szept. 13. 17:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
35%

5.-9.vagyok

Ha jobban megnézed a nőket mennyire lennének "jóképűek" férfiként, csalódnál!

Szerintem a két nem közti attraktivitási egyenlőtlenséget mi alkottuk férfiak!

2022. szept. 13. 17:51
 12/25 anonim ***** válasza:
93%

Trollkodik csak a kérdező, ennyire vakok vagytok? Nem értem néha az itteni válaszolókat, hogy ennyire nem látnak át egyértelmű kamukon.

Amúgy a csajoknak ezt a videót mutogassa, egyből beindulnak: [link]

2022. szept. 13. 17:54
 13/25 A kérdező kommentje:

Mi van? Attól, hogy van ilyen videó is a srácról az mit számít? Egy vicces kivágás és? Ha egy jóképű csajkedvenc videós csinálta volna az egyből nem ciki hanem cuki lenne..

2022. szept. 13. 18:08
 14/25 anonim ***** válasza:
91%

Undorito! Átlag alatti! Igenytelen szakáll, árad belőle a bunkóság, eznaz ordenáré beszéd pedig teljesen kiábrándito...

De, hogy tőle idezzek:

"F*szom bele verem az egészbe,

Stilusommal van a baj? Nem tetszik a FÉRFINAK hogy őszinte vagyok? B*ssza szájba magát" - Hadd mondjam már az igausagot a mai világrol"

- De ha én mondom, az nem oke, csak ha ő! A kettősmérce ugye

2022. szept. 13. 18:41
 15/25 anonim ***** válasza:
88%

Ez a pasi hol átlag? Igénytelen a szakálla, hallani a beszédén, hogy bunkó. A fogaira meg rossz ránézni, én nem értem, gyerekként elvileg ingyenes a fogszabályzás, nem? Akkor hogy léteznek ilyen fogú felnőttek? De most is megcsináltathatná, igen, pénzbe kerül. A nők is kemény pénzeket ölnek abba, hogy igényesen nézzenek ki.

Lehet régebben jobb volt szakáll nélkül, de a fogak és a beszédmódja biztos nem. És azok nagyon lerontják.

2022. szept. 13. 19:10
 16/25 anonim ***** válasza:
80%
Ja, és itt is látszik, hogy nem az arcvonásaival van a baj. Hanem hogy egy igénytelen alpári suttyó, amit egyrészt hallani a beszédén, másrészt látni a külsején. Lehetne egy átlag-helyes pasi arc alapján. Csak hát kevés hozzá, hogy tegyen magáért. Így bizony nem is lesz nője.
2022. szept. 13. 19:13
 17/25 anonim ***** válasza:
71%

Stílusra : proli, műveletlen, bunkó

Külsőre : igénytelen és kövér.

Ez olyan 2/10 kategória.

Isten ments az ilyenektől!

23/L

2022. szept. 13. 19:15
 18/25 anonim ***** válasza:
95%
Ferfikent mondom hogy jelen formajaban nem atlagos hanem gaz. Apolatlan szakall es bor, feltuno tulsuly, szabalyozatlan fogak, erezhetoen muveletlen beszedstilus, tahosag, frusztracio, kivagyisag.
2022. szept. 13. 22:55
 19/25 anonim ***** válasza:
24%
Süt a kettős mérce a válaszokból, miközben a valódi probléma az, hogy nőknél ennél sokkal súlyosabb problémák sem jelentenek gondot.
2022. szept. 14. 00:57
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy átlagos huszonéves srác tud barátnőt találni. Ez a gusztustalan igénytelen primitív gyökér nyilván nem talál senkit így hogy szinte a videón keresztül is érezni a száj és lábszagát,a fogsorával fel tudná rotázni a kertet, meg úgy az egész fizimiskája egy arab terroristára emlékeztet aki épp dzsihádot hirdet a nők ellen. Tényleg érthetetlen hogy miért fog szűzen megdögleni, ja nem.
2022. szept. 14. 06:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!