Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen átlagos 20on éves srác miért nem tud barátnőt találni magának?
Már ő is annyira csúnyának számítana, hogy semmilyen nőnek nem kell? Ráadásul jobban nézett ki régebben szakáll nélkül , vékonyabban, de nyilván ráteszi a vállára a terhet az embernek ha nem talál barátnőt

5.-9.vagyok
Ha jobban megnézed a nőket mennyire lennének "jóképűek" férfiként, csalódnál!
Szerintem a két nem közti attraktivitási egyenlőtlenséget mi alkottuk férfiak!

Trollkodik csak a kérdező, ennyire vakok vagytok? Nem értem néha az itteni válaszolókat, hogy ennyire nem látnak át egyértelmű kamukon.
Amúgy a csajoknak ezt a videót mutogassa, egyből beindulnak: [link]
Mi van? Attól, hogy van ilyen videó is a srácról az mit számít? Egy vicces kivágás és? Ha egy jóképű csajkedvenc videós csinálta volna az egyből nem ciki hanem cuki lenne..

Undorito! Átlag alatti! Igenytelen szakáll, árad belőle a bunkóság, eznaz ordenáré beszéd pedig teljesen kiábrándito...
De, hogy tőle idezzek:
"F*szom bele verem az egészbe,
Stilusommal van a baj? Nem tetszik a FÉRFINAK hogy őszinte vagyok? B*ssza szájba magát" - Hadd mondjam már az igausagot a mai világrol"
- De ha én mondom, az nem oke, csak ha ő! A kettősmérce ugye

Ez a pasi hol átlag? Igénytelen a szakálla, hallani a beszédén, hogy bunkó. A fogaira meg rossz ránézni, én nem értem, gyerekként elvileg ingyenes a fogszabályzás, nem? Akkor hogy léteznek ilyen fogú felnőttek? De most is megcsináltathatná, igen, pénzbe kerül. A nők is kemény pénzeket ölnek abba, hogy igényesen nézzenek ki.
Lehet régebben jobb volt szakáll nélkül, de a fogak és a beszédmódja biztos nem. És azok nagyon lerontják.

Stílusra : proli, műveletlen, bunkó
Külsőre : igénytelen és kövér.
Ez olyan 2/10 kategória.
Isten ments az ilyenektől!
23/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!