Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/17 anonim 

válasza:

Pénz nélkül is szóba állna veled ha lenne önbizalmad.
3/17 A kérdező kommentje:
#2 Te álomvilágban élsz, haver.
2022. szept. 11. 13:04
4/17 anonim 

válasza:

Írjál rá , van egy csomó elérhetősége, fogyatékkal élő vagy ?
Miért itt kerdezgeted? ( Mindig )
5/17 anonim 

válasza:

Egy agyon shopolt, sminkelt műcsnak nem csak a pénzt számít, hanem a jó külső is.
6/17 anonim 

válasza:

Őt pont ismerem. Egyáltelán nem anyagias, amíg jártunk, inkább ő szokott nekem venni jó cuccokat. Csak ugye, minden nap szeretkezni akart többször is, amit én két év után nem bírtam
8/17 anonim 

válasza:

Alfák ingyen dugják, neked havi nettó 50 millió
9/17 anonim 

válasza:

Ennél közelebb sosem fogsz jutni hozzá, szóval neked ez a kapcsolat a havi internet előfizetés díjába kerül.
10/17 anonim 

válasza:

A modellek sok mindent ingyen kapnak. Fodrászt, hajfestést, profi sminkest fotózásokra, utazásokat, ruhákat, meghívásokat rendezvényekre.
Nem biztos, hogy sokat költ magára. De ha sokat is, könnyen megteheti, hiszen a modellek rengeteget keresnek.
Valószínűleg ő fizeti a saját maga költségeit, persze, ha akad egy gavallér udvarlója, aki elhívja étterembe, akkor lehet, hogy nem felezik a cehhet, hanem a pasas állja.
Az más kérdés, hogy valószínűleg a saját szintjén ismerkedik az ilyen nő, és mivel ő maga jól keres, ezért olyan pasit keres, ha még nincs neki, aki hasonlóan tehetős. Tehát szép ház, kocsi, elég pénz utazásokra, luxuséletre alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!