Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az alábbi események sorozata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi események sorozata mennyire lenne megcsalás, ha egyáltalán megcsalás és megbocsátható lenne-e számotokra?

Figyelt kérdés

Leszögezem, hogy mi nem történik:

csók, szex, intim helyen a másik megérintése vagy izgatása, semmi mell vagy fenék megfogás

Viszont ami történik:

Egész este együtt lóg a két fél és az egyiknek van párkapcsolata, viszont ezzel a személlyel együtt bulizik, sokat beszélgetnek kettesben is és amikor leülnek valahova akkor szorosan egymás mellé, hogy érezzék egymás test melegét és sokat is ölelkeznek. Például amikor az egyik fél leül a másik pedig elé áll és úgy megöleli. Szóval ilyen nagyon soknak mondható hosszan tartó ölelés és puszik történnek, meg a hát és a haj simogatása. Valamint együtt is táncolnak. Szóval teljesen olyan lenne, mintha egy pár lenne a két ember, de szexuálisan és intimebb helyen nem érnek egymáshoz.

2022. szept. 11. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Nálam ez épp a határvonal:

vagyis ha a párom ezt csinálná, akkor nem dobnám ki rögtön, hanem mondanám neki, hogy engem ez nagyon zavar és álljon le vele. Ha viszont ennek ellenére folytatná, akkor vége.

34F

2022. szept. 11. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez már megcsalásnak minősül!

Nem kell semmi intim dolognak történnie ahhoz,hogy az megcsalás legyen de vannak bizonyos alap dolgok,amiket nem illik más ellenkező nemű emberrel csinálni ha párod van!

Bár sokan hisznek a fiú -lány barátságban,van akiknék ez normális,de ez csak addig megy amég az egyik fél nem kezd el többet érezni . Ami ritka!

Ezek után már egyenes út a szex is!

2022. szept. 11. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalás.

Én jóban vagyok egy sráccal akinek van bnője eljárkálunk ide oda de még baráti ölelés sem kell tőle puszi sem, annyira nem kell mint férfi.

Akinek ilyeneket engednék nalam már azt jelenti hogy van kémia.

Akivel nincs attol én viszolygok is szinte. Tehát max annyi hogy etteremben egyutt eszunk egymással szemben, sétálgatunk ahogy pl a bnőimmel is egymas mellett normalisan, vagy ha bulizunk is iszok is szinte fel is háborodom még olyan célzásokra is hogy vegyem le a pulcsimat nincs e melegem esetleg.

Nekem nem férnek bele a leirtak sima haveri baráti kapcsolatba.

2022. szept. 11. 11:42
 4/6 anonim ***** válasza:
A megcsalásnak semmilyen szintje nem elfogadható számomra. 0 tolerancia van, onnantól, hogy a párom másnak a tudtára adja, hogy dugná vagy összejönne vele, már mehet is. Főleg ha fizikailag is történt valami. Bár nekem nem kell megérinteniük sem egymást ahhoz, hogy kilépjek, egymással szexchatelni meg lelkizni arról, hogy "ha nem lenne itt ez a szar (én) veled lennék" , bőven elég indok arra, hogy pakoljak helyette.
2022. szept. 11. 12:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem ez megcsalásnak még nem az, de már törés. Ekkor biztos leülnék beszélgetni a párommal, hogy ez nekem nem fér bele, és ha ő erről nem tud lemondani, akkor szakítsunk.
2022. szept. 13. 17:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Az öleléssel semmi gondom nincs. A szorosan üléssel sincs alapvetően, bár az indok nem tetszik itt, ha csak arról van szó, hogy sokan vannak egy társaságban, össze kell húznia magát mindenkinek, akkor ok. Tánc az ok. Puszi, simogatás, nekem túl sok, az nem oké szeinrem
2022. szept. 22. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!