Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakori az hogy valakinek évekig nincs kapcsolata a 20 az éveiben?

Figyelt kérdés

Én nekem már 4 éve semmi.

24F

2022. szept. 10. 20:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%

Nem gyakori, de nem is ritka. Hát akkor, nosza, tessék jönni-menni, kulturális események, kiállítások, társaság, természetes viselkedes, laza beszélgetések, stb.

Ne görcsölj, ne agyalj ezen! Ékj. Jövő héten már ki tudja, lehet, hogy megismersz egy normális kislányt.

2022. szept. 10. 20:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyat tudok többet is, akinek soha senkije se volt még (pl. én). Olyat, hogy valaki elég jól néz ki ahhoz, hogy nők leálljanak vele csak olyat tudok, aki nem állt meg egynél, hanem sorban dugta/dugja őket de valóban "kapcsolatuk" nincs.
2022. szept. 10. 20:50
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Egy két kivételtől eltekintve nem gyakori
2022. szept. 10. 20:53
 4/11 anonim ***** válasza:
nem annyira ritka. az ismerősi körömben is gyakran eltelik jó néhány év két kapcsolat között. az ember húszas éveiben amúgy is elég tevékeny vagy zavaros életszakaszok vannak (elhúzol külföldre pl.)
2022. szept. 10. 22:25
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos igen. Az emberek mind magukkal, mind másokkal szemben tudattalanok, úgy értem, hogy nem tudják mit akarnak, nincs önismeretük, önbizalmuk, nincsenek jó szociális készségeik, az családi rossz viselkedésmintákat nem írják felül, ugyanazokat a hibákat követik el folyton, stb. Nem értik mi van. Emiatt bizonytalanok, félreértik az ismerkedést, olyannal jönnek össze a magány ellen, akivel nem is illenek össze. Tehát nem tudnak egyedül meglenni, ilyen helyzetben pedig nem alkalmasak párkapcsolatra sem. Így pedig pár rossz próbálkozás után már semmi sem fog összejönni. Szerintem én azt mondanám, hogy aki ma húszonéves, azok 50+%-a rendelkezik, vagy fog egy ilyen kapcsolatmentes 2+ éves időszakkal, egyhuzamban.

Tehát az emberek pocsék állapotban vannak. Sokkal nagyobb hangsúlyt kellene fektetni az oktatásban az önismeretre, egyéni problémamegoldásra, kommunikációra (asszertíven).

2022. szept. 10. 22:30
 6/11 Mathus ***** válasza:
0%
a kérdésre: nem, ez ritka. a NORMÁLIS emberek nincsenek egyedül a 20-as éveikben sem (meg amúgysem).
2022. szept. 10. 23:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 10 évig nem volt kapcsolatom a 20-as éveimben.
2022. szept. 10. 23:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Van, hogy a 40-es éveiben sincsen...
2022. szept. 11. 13:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Nézz már kicsit szét az oldalon, szinte naponta teszik fel ezeket a kérdéseket...
2022. szept. 11. 19:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyakori ez és egyre gyakoribb lesz.
2022. szept. 11. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!