Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori az hogy valakinek évekig nincs kapcsolata a 20 az éveiben?
Én nekem már 4 éve semmi.
24F

Nem gyakori, de nem is ritka. Hát akkor, nosza, tessék jönni-menni, kulturális események, kiállítások, társaság, természetes viselkedes, laza beszélgetések, stb.
Ne görcsölj, ne agyalj ezen! Ékj. Jövő héten már ki tudja, lehet, hogy megismersz egy normális kislányt.

Sajnos igen. Az emberek mind magukkal, mind másokkal szemben tudattalanok, úgy értem, hogy nem tudják mit akarnak, nincs önismeretük, önbizalmuk, nincsenek jó szociális készségeik, az családi rossz viselkedésmintákat nem írják felül, ugyanazokat a hibákat követik el folyton, stb. Nem értik mi van. Emiatt bizonytalanok, félreértik az ismerkedést, olyannal jönnek össze a magány ellen, akivel nem is illenek össze. Tehát nem tudnak egyedül meglenni, ilyen helyzetben pedig nem alkalmasak párkapcsolatra sem. Így pedig pár rossz próbálkozás után már semmi sem fog összejönni. Szerintem én azt mondanám, hogy aki ma húszonéves, azok 50+%-a rendelkezik, vagy fog egy ilyen kapcsolatmentes 2+ éves időszakkal, egyhuzamban.
Tehát az emberek pocsék állapotban vannak. Sokkal nagyobb hangsúlyt kellene fektetni az oktatásban az önismeretre, egyéni problémamegoldásra, kommunikációra (asszertíven).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!