Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék megfelelő nőt?
Figyelt kérdés
Vonzónak mondott férfi vagyok, és az utóbbi években kemény munkával egy tökéletes testet építettem magamnak. A palik irigykednek rám, a nők meg állandóan felkínálkoznak. Na és itt kezdődnek a bajok. A tökéletes testemért cserébe úgy gondolom nekem is lehetnek elvárásaim. Vannak is. Egyszerűen egyik nő sem felel meg, az egyiknek nem elég izmos a vádlija, a másiknak kicsi a melle. Ha meg testre oké, akkor az arca nem jön be. Tavaly randiztam egy csajjal, akinek a megjelenése nagyjából rendben volt, de amikor kiderült, hogy csalónapokat tart, teljesen kiábrándultam, amiért ilyen gyenge jellem. Mit csináljak? Pesten lakom és egyszerűen nem találok senkit, hol ismerkedhetnék még?
2022. szept. 9. 13:55
1/10 Camorri válasza:
Mondjuk ne légy ennyire szigorú magaddal sem? Kész vicc hogy a csaló napok miatt kiborultál. Miért vagy ilyen kemény és feszült? Nem vagy alkalmazkodóképes?
Arra gondoltál, hogy most hogy úgy nézel ki amilyennek mindig is ki akartál nézni, eljött az idő arra, hogy a belső dolgaidat is fejleszteni kéne?
Az érem másik oldala, hogy manapság nehéz értelmes társat találni. És nem a külsőségek miatt amit Te leírtál. Persze ha arra fektetsz több hangsúlyt, akkor nem értem hogy mi bajod van azzal, ha valaki belső értékei nem tökéletesek?
Tökéletes amúgy sem létezik. Mindenkiben van hiba, a kérdés az az, hogy együtt tudsz vele élni vagy sem...
2022. szept. 9. 14:02
2/10 anonim válasza:
Az hogy kigyúrt vagy még semmit nem jelent lehet taszító a jellemed
2022. szept. 9. 14:20
3/10 anonim válasza:
Mondjuk ha nem csak a külsőségeket néznéd és nem lenél ennyire elájulva magadtól, akkor lehet, hogy nagyobb eséllyel találnál párt. Egyéként ha már az elvárásoknál tartunk, az hogy izompacsirta vagy, az igen csak kevés.
2022. szept. 9. 14:25
4/10 anonim válasza:
Az edzőteremben biztos vannak neked való plazacicák.
2022. szept. 9. 14:52
5/10 anonim válasza:
"Ha meg testre oké, akkor az arca nem jön be."
Lehet, hogy a másik oldalról is volt ilyen, vagy a stílusod miatt, mondjuk utóbbin nem csodálkoznék...
2022. szept. 9. 14:54
6/10 anonim válasza:
Wow, paranormális jelenséget tapasztaltam: felcsaptam a kéziszótáramat az "öntelt tahó" kifejezésnél, és magyarázat helyett csak egy linket találtam, erre a kérdésre :O
2022. szept. 9. 15:31
7/10 anonim válasza:
Tesóm, akkor inkább add meg az elérhetőségemet azoknak akit elutasítasz, mert érzésre jobban járna bármelyik velem, mint veled. Ugyan messze nincs adonisztestem, de elég jóképű vagyok, emellett megmaradtam embernek is veled ellentétben :D
2022. szept. 9. 17:26
8/10 DanielC válasza:
Azt meg ertem ha nem tetszik valakinek az arca vagy teste, de valakit elutasitani mert kicsi a melle, vagy mert nem eleg izmos a vadlija az szerintem tulzas. Mert pl. ha egy növel jol megertem magam, akkor nem fogom ilyen hülyeseggel elutasitani, bocs nem vagy eleg izmos valahol.
A nök a tinderen ilyen balfekek, hogy elutasitanak egy jo pasit, csak azert mert barna a szeme kek helyett.
2022. szept. 9. 18:59
9/10 anonim válasza:
Ez valami vicc akar lenni? Ugye csak trollkodásból írtad ki a kérdést? :D
2022. szept. 9. 20:19
10/10 lizzi77 válasza:
Nem vagyunk egy kicsikét elszállva magunktól?? Egyébként elárulom, hogy nem fogsz olyan nőt találni, aki mindenben tökéletes lenne, de ha mégis, az sem tart majd sokáig, mert mindenki változik, mind külsőleg, mind belsőleg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!