Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnél vele, ha nincsenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél vele, ha nincsenek barátai?

Figyelt kérdés
Ő 30-as évei közepén járó férfi és minden stimm vele, jó állás, hobbik, egzisztencia, humor és előnyös külső. De 3 éve otthonról dolgozik és kevés a barátja, velük is csak egy hónapban 1-2 alkalommal találkozik. Inkább kollégákkal lóg, de velük is csak céges alkalmakkor. Én nagyon szeretek menni, emberek közt lenni és félek, hogy ő ilyen magának való típus.

2022. szept. 9. 02:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem értettem, hogy egyesek miért rugóznak ezen annyit. Most párkapcsolatot keresel, vagy gangbang-partit, hogy ennyire fontos a barátok mennyisége?

Túl azon, hogy a leírásban rögtön meg is cáfolod az állításodat.

2022. szept. 9. 09:52
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért gond az ha nincs neki vagy kevés van? Az a hozzászóló akinek az exének 100 baràtja volt és nem volt "unalmas" . Tőle kérdezném hogy a azok közül a haverok közül vajon kik mentek volna nektek segìteni ha valami rossz történt volna?? Tipik az az eset hogy az ilyeneknek bulira van 1000 haverja de ha segìtség kell hirtelen eltűnik az összes és végül neki is 0 haverja van.. Ennyit erről
2022. szept. 9. 09:59
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tehet róla ha nem talált számára is értékes embereket, akik megfelelő barátok lettek volna, de nem így alakult. Ha nincsen egy barátja sem, az azt is jelentheti, hogy leépítette az őt körülvevő mérgező embereket, és nem kíván hasonulni a rossz környezetéhez. De pl még nem tudott elköltözni egy olyan helyre ahol boldogabb, jobb társaság veheti körül, és könnyebben tud beilleszkedni. /persze ez túl specifikus/
2022. szept. 9. 10:24
 14/21 anonim ***** válasza:
11%

Ha egyáltalán nincs barátja az számomra kizáró ok, mert

1. Nem szeretnék egy személyben a teljes szociális élete lenni.

2. Azt jelenti számára nem fontosak a barátságok. Számomra pedig azok.

3. Arra utal, hogy nem képes barátságra. Elmar maga mellől mindenkit vagy csak képtelen barátkozni, vagy rossz emberismerő stb. (Ezer oka lehet annak, hogy valakinek nincsenek barátai, egyik sem szimpatikus)

4. Arra utal, hogy kevésbé boldog, kevésbé kiegyensúlyozott.

stb.

2022. szept. 9. 10:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Fuu én örülnék olyan párnak, akivel nem kell minden második nap a haverokkal lógni. Én menni, programozni nagyon szeretek, de nem a haverokkal lógni állandóan. Illetve a leírásból nem az jön le, hogy nincsenek barátai. És abban is igaza volt itt valakinek, hogy nem az határozza meg a barátok minőségét, hogy hányszor lógtok együtt. Az is lehet bőven felszínes kapcsolat
2022. szept. 9. 10:47
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl nincsenek barátaim. De minap rám írt egy régi osztálytársam, hogy sokszor eszébe jutok... (mint barát) Nem tudom hogy ez számít e valamit. Én Lehet hogy csak én gondolom hogy nincsenek barátaim, közbe meg vannak... Csak rég óta nem beszéltünk...
2022. szept. 9. 10:52
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Tehát neked még annyi ismerősöd sincs, mint neki és ez zavar igazán:DDD

Nehéz az életed, de remélem rezsiszámla észhez térít majd:DDD

2022. szept. 9. 14:30
 18/21 A kérdező kommentje:
Amúgy találkozik a barátaival meg néha grillpartyznak is így nyáron, csak pl. hozzá nem jön senki a lakására, mondjuk ez a távolság miatt is lehet mert felköltözött vidékről Bp-re. Nekem ezek a nagy baráti összejövetelek hiányoznának, szeretek bandázni stb.
2022. szept. 9. 14:50
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező most érezd hogy nagyon csúnyán nézek rád.

Ezért három barát pontot levonok tőled.

2022. szept. 9. 14:55
 20/21 anonim ***** válasza:
akkor miért nem a te barátaiddal vagytok?
2022. szept. 9. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!