Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél vele, ha nincsenek barátai?
Az élet egyes területei lemorzsolódtak róla miközben az útját járta. Velem is ugyan ez a helyzet. Én örülnék ha egy lány érdemesnek tartana a társaságára. Szóval én támogatom, hogy megpróbáld.
29/F
Te valamit nagyon félreértesz... miért írod a címben, hogy nincsenek barátai, ha utána leírod, hogy haverkodik a munkatársaival, sőt van komoly barátsága is, NEM IS EGY!! hanem több...
Most komolyan, hányszor kéne találkozni a barátoknak? Lehet, hogy nem csacsog velük minden nap, de ha vele vannak évek óta, akkor ők lesznek azok, akik megcsinálják a fergeteges lagzit, ők azok akik segítenek összerakni a házat, amikor érkezik a baba, ők ugranak bármikor, ha baj van, és viszont. Nem a találkozó száma mutatja meg, hogy ki az igazi barát, hanem a kapcsolat minőségbe. És egy barátságba belefér az is, ha csak félévente 1x.
Ennek a férfinak a leírásod alapján vannak barátai. Lehet, hogy nincs minden héten társasági eseménye, de barátai vannak.
Gondold át újra... vagy fejezd ki magad jobban, de nekem ez jön le a leírásodból.
Tehát az emberek jelentős részének nincsenek olyan barátai, akik a bajban is ott vannak, csak ilyen bulihaverok meg csacsogótársak, akiket addig látsz, amíg vidámság az élet. Na, neki ilyenekből nincs egy darab sem...
Összejottem ilyennel barátok max 1 és ennyi. Kiégtem mellette.
Amikor egy masik srác elvitt magával es napi szinten voltunk 10 emberrel is körbevéve és rengeteg helyen bandázások sztorik élmények, a másik mellett azt éreztem hogy csak 1 nap alatt is többminden történik velünk a kapcsolatban mint a masikkal 1 év alatt.
Passzold át nekem!!
Komolyan mondom...micsoda problemák!
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!