Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnél vele, ha nincsenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél vele, ha nincsenek barátai?

Figyelt kérdés
Ő 30-as évei közepén járó férfi és minden stimm vele, jó állás, hobbik, egzisztencia, humor és előnyös külső. De 3 éve otthonról dolgozik és kevés a barátja, velük is csak egy hónapban 1-2 alkalommal találkozik. Inkább kollégákkal lóg, de velük is csak céges alkalmakkor. Én nagyon szeretek menni, emberek közt lenni és félek, hogy ő ilyen magának való típus.

2022. szept. 9. 02:27
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
20 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
csak azért nem jönnék vele össze, mert én is férfi vagyok, viszont ha 10 évvel fiatalabb nő lenne, egyáltalán nem zavarna, bár az állandó menést én is imádom, de nem az emberek miatt
2022. szept. 9. 02:37
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Az élet egyes területei lemorzsolódtak róla miközben az útját járta. Velem is ugyan ez a helyzet. Én örülnék ha egy lány érdemesnek tartana a társaságára. Szóval én támogatom, hogy megpróbáld.

29/F

2022. szept. 9. 03:28
 3/21 anonim ***** válasza:
90%

Te valamit nagyon félreértesz... miért írod a címben, hogy nincsenek barátai, ha utána leírod, hogy haverkodik a munkatársaival, sőt van komoly barátsága is, NEM IS EGY!! hanem több...

Most komolyan, hányszor kéne találkozni a barátoknak? Lehet, hogy nem csacsog velük minden nap, de ha vele vannak évek óta, akkor ők lesznek azok, akik megcsinálják a fergeteges lagzit, ők azok akik segítenek összerakni a házat, amikor érkezik a baba, ők ugranak bármikor, ha baj van, és viszont. Nem a találkozó száma mutatja meg, hogy ki az igazi barát, hanem a kapcsolat minőségbe. És egy barátságba belefér az is, ha csak félévente 1x.

Ennek a férfinak a leírásod alapján vannak barátai. Lehet, hogy nincs minden héten társasági eseménye, de barátai vannak.

Gondold át újra... vagy fejezd ki magad jobban, de nekem ez jön le a leírásodból.

Tehát az emberek jelentős részének nincsenek olyan barátai, akik a bajban is ott vannak, csak ilyen bulihaverok meg csacsogótársak, akiket addig látsz, amíg vidámság az élet. Na, neki ilyenekből nincs egy darab sem...

2022. szept. 9. 05:49
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Én pl összejöttem a férjemmel, annak ellenére, hogy kb 5 barátja van, nekem meg mondjuk 2, plusz én még a kollégáimmal sem szeretek haverkodni.
2022. szept. 9. 06:18
 5/21 anonim ***** válasza:
37%

Összejottem ilyennel barátok max 1 és ennyi. Kiégtem mellette.

Amikor egy masik srác elvitt magával es napi szinten voltunk 10 emberrel is körbevéve és rengeteg helyen bandázások sztorik élmények, a másik mellett azt éreztem hogy csak 1 nap alatt is többminden történik velünk a kapcsolatban mint a masikkal 1 év alatt.

2022. szept. 9. 06:58
 6/21 anonim ***** válasza:
77%
*Egy másik srác mellett jöttem rá arra hogy én eddog szerintem egy barlangban éltem csak.
2022. szept. 9. 07:00
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ismerd meg és azt követően dönts. Ha mindig otthon akár randizni, még mindig visszautasítod. Nem muszáj most egész életre szóló döntést hozni, bármikor kilephetsz a kapcsolatból, ha nem érzed jól magad!
2022. szept. 9. 07:15
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Passzold át nekem!!

Komolyan mondom...micsoda problemák!

33N

2022. szept. 9. 07:48
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is joget, 40 eves, elvalt no 2 gyerekkel. En is pont ilyen vagyok.
2022. szept. 9. 08:49
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor van vagy nincs barátja?
2022. szept. 9. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!