Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tökéletes vagyok, de mégsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tökéletes vagyok, de mégsem találok partnert. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 10 évben volt 3 párkapcsolatom, sosem voltam 2 hétnél tovább szingli. Most azonban hónapok óta nem találok megfelelő párt, hiába próbálom az ismerkedős appokat. Jóképű vagyok, sportos, jól kereső értelmiségi, magas érzelmi intelligenciával, odaadó, kedves személyiség. Elvileg minden hölgy számára ez a “tökéletes”… mi történt az elmúlt években a nőkkel, hogy ilyen nehéz lett ismerkedni?

30F

2022. szept. 8. 13:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%

Nem vagy tökéletes.

Sőt!...

2022. szept. 8. 14:20
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
Mindenki mondhatja hogy tökéletesnek látja magát , de milyen visszacsatolásokat kapsz ismerkedés során ?
2022. szept. 8. 14:21
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Talán az, hogy mégsem vagy tökéletes, csak te hiszed ezt tévesen. Tökéletes nincs, nem volt és nem is lesz.
2022. szept. 8. 14:52
 14/20 A kérdező kommentje:
Nyilván csak ironizáltam azzal, hogy "tökéletes vagyok", de látom ez sajnos nem jött át, pedig később még idézőjelet is tettem.. Úgy értettem a tökéletest, ahogyan azt halljuk, látjuk a filmekből, TV-ből, újságokból... vagyis "elvileg" tökéletesnek számítanék. Az ismerkedésből olyan tapasztalataim vannak, hogy legtöbbször, azok akikkel találkozom, szeretnének következő randit, de engem nem győznek meg. Unalmasak, nem tetszenek élőben, stb. Tudok 3-4 olyan nőt, akinél lenne esélyem, és nagyon tetszenek, de kettő kapcsolatban van, a harmadik meg külföldre költözött. Másrészről viszont az igazán szép nők sokszor baromi flegmák és beképzelt, pökhendi stílusuk van, ami számomra visszataszító. 10 éve ha odamentem egy gyönyörű lányhoz, nem voltak így elszállva maguktól... egy ilyen a párom is volt 3 évig. Hogy miért lett vége a kapcsolatoknak? Volt, aki nem akart gyereket, volt, akinek túl sokat változott a személyisége és kiszerettem belőle meg olyan is volt, aki kidobott, mert akkoriban keveset kerestem és nem tudtam utazgatni vinni. Most már minden adott lenne...
2022. szept. 8. 15:06
 15/20 anonim ***** válasza:
71%

Én is társkeresőztem pár éve. Elég nehéz úgy párt találni. Még aki le is írta, hogy jóképű, hát, mit ne mondjak, elég rondák voltak. Én valóban szép nő vagyok, mindenki ezt mondja, ennek ellenére soha nem volt egyszerű párt találnom magamnak. Fura vagyok, azt mondják, általában elriasztom a pasikat. És tényleg úgy volt, hogy 10-ből 9 akart volna második randit, az az egy, akivel meg én szerettem volna pont nem.

Akkoriban tanár voltam, volt egy elég karakán kiállásom, nagyjából mindenki megijedt tőlem.

2022. szept. 8. 15:27
 16/20 anonim ***** válasza:

Először is: https://www.youtube.com/watch?v=GVKA-l0P34w&t=14s

És még ha az is lennél, se volna egyszerű a dolog. De így, hogy annak tartod magad, egészegyszerűen lehetetlen.

2022. szept. 8. 15:37
 17/20 anonim ***** válasza:
66%
Na a 15-ös lesz a te nőd kérdező! Mazel tov
2022. szept. 8. 15:51
 18/20 anonim ***** válasza:
69%
15-ös vagyok, és már van férjem, köszi, de cukik vagytok azért.
2022. szept. 8. 15:52
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Lúzer
2022. szept. 8. 17:09
 20/20 anonim ***** válasza:

Hagyd a рiсsábа a netes ismerkedést (Tinder és társai). Az a nőknek kedvez. Nyomd élőben. Akár úgy, hogy a villamosmegállóban szólítasz le egy lányt, bármi jó.

A netes ismerkedés nagyobb részben nettó időpocsékolás (férfiak számára).

2022. szept. 8. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!