Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tökéletes vagyok, de mégsem találok partnert. Mi lehet az oka?
Az elmúlt 10 évben volt 3 párkapcsolatom, sosem voltam 2 hétnél tovább szingli. Most azonban hónapok óta nem találok megfelelő párt, hiába próbálom az ismerkedős appokat. Jóképű vagyok, sportos, jól kereső értelmiségi, magas érzelmi intelligenciával, odaadó, kedves személyiség. Elvileg minden hölgy számára ez a “tökéletes”… mi történt az elmúlt években a nőkkel, hogy ilyen nehéz lett ismerkedni?
30F

Én is társkeresőztem pár éve. Elég nehéz úgy párt találni. Még aki le is írta, hogy jóképű, hát, mit ne mondjak, elég rondák voltak. Én valóban szép nő vagyok, mindenki ezt mondja, ennek ellenére soha nem volt egyszerű párt találnom magamnak. Fura vagyok, azt mondják, általában elriasztom a pasikat. És tényleg úgy volt, hogy 10-ből 9 akart volna második randit, az az egy, akivel meg én szerettem volna pont nem.
Akkoriban tanár voltam, volt egy elég karakán kiállásom, nagyjából mindenki megijedt tőlem.

Először is: https://www.youtube.com/watch?v=GVKA-l0P34w&t=14s
És még ha az is lennél, se volna egyszerű a dolog. De így, hogy annak tartod magad, egészegyszerűen lehetetlen.

Hagyd a рiсsábа a netes ismerkedést (Tinder és társai). Az a nőknek kedvez. Nyomd élőben. Akár úgy, hogy a villamosmegállóban szólítasz le egy lányt, bármi jó.
A netes ismerkedés nagyobb részben nettó időpocsékolás (férfiak számára).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!