Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet a méret miatt fog elhagyni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet a méret miatt fog elhagyni?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy nővel, csók, kémia stb. minden van, nagyon jó vele, viszont nem tudja hogy elég kicsi és vékony (10.5 cm működve)

Arra tett már utalás hogy fontos azért hogy passzoljanak méretileg is a felek..

Mit csináljak? Mondjam el? vagy erről ne beszéljek, ha szeret úgysem hagy el?

2022. szept. 8. 06:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is nagyon kicsi is vekony is. Egyszer nagy nehezen de valaki ugymond kivancsi lett ra. Mikor meglatta azonnal elment a kedve. Szegeny nyilvan kellemetlen helyzetbe kerult es nem tudta hogy reagaljon, de lenyegeben kinevetett, nem emlekszem mit mondott pontosan, mert nekem is iszonyat kinos volt, de a butyok szo bizton elhangzott :). Soha tobbe nem fogom mutogatni a butykot senkinek se, de ha megis biztos elore elmondanam inkabb. Senkinek nem jo, ha ilyen kinos helyzetbe kerul...
2022. szept. 8. 11:28
 12/20 anonim ***** válasza:
33%
Nyalással kompenzálj már az elején, minimum öt orgazmusig, akkor lehet megmaradsz... Sok sikert!
2022. szept. 8. 11:32
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
11 vagyok, nekem amugy 11.5 cm "hosszu" de sajnos csak 4 cm "vastag" :(.
2022. szept. 8. 11:34
 14/20 anonim ***** válasza:
25%
#12 nem lehet kompenzálni. Akinek nem elég ekkora méret, annak nem elég és kész. A nyalás nem kielégítő és nem helyettesíti a szexet. Ez olyan, mintha mindig csak kézzel kiverném neked, attól még hiányozni fog a szex.
2022. szept. 8. 11:40
 15/20 anonim ***** válasza:
44%

A nyalás tökéletes, nekem pl jobb is, mint a reszelés.

Mondjuk utálom az ilyen kérdéseket, mert a nőket 1000 dolog miatt porig alázzák, de a nőknek meg sokszor (szó szerint is) le kell nyelni mindent.

2022. szept. 8. 13:01
 16/20 anonim ***** válasza:
59%

Nekem 11 cm van. Kb 50 egyalkalmas szexben volt részem. És volt 3 kapcsolatom is. Talán 1-2 volt akinek nem volt elég a méretem. És ők is kulturáltan jelezték.

Nyugodtan ismerkedj vele tovább kérdező. Előre ne szólj! Majd az együttlét alatt kiderül.

2022. szept. 8. 17:18
 17/20 anonim ***** válasza:

11+13 vagyok. Igen csak azt is irta, hogy vekony neki, ahogy az enyem is. Nem reprezentativ kutatasom alapjan noknek vastagsag fontosabb.

2022. szept. 8. 17:22
 18/20 anonim ***** válasza:
41%

10 mereven? Bocs, nem. Az nagyon kicsi :(

A 14-15 a nekem ideális, afölött fáj, azalatt meg nem érzem.

És szükségem van a "jól megdgnak" érzésre, szóval nem elég egy nyalás.

2022. szept. 8. 17:22
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

#18:

Felőlem... 😉

Írj! 😅

2022. szept. 8. 19:05
 20/20 anonim ***** válasza:
89%
Ha egy nyalás jó, akkor elmegy tőle a hallásod, és elájulsz, de te tudod.
2022. szept. 9. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!