Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet a méret miatt fog elhagyni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet a méret miatt fog elhagyni?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy nővel, csók, kémia stb. minden van, nagyon jó vele, viszont nem tudja hogy elég kicsi és vékony (10.5 cm működve)

Arra tett már utalás hogy fontos azért hogy passzoljanak méretileg is a felek..

Mit csináljak? Mondjam el? vagy erről ne beszéljek, ha szeret úgysem hagy el?

2022. szept. 8. 06:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%
Ne mondd el, majd az ágyban kiderül, addigra remélhetőleg beléd zúg annyira,h ne érdekelje és majd kialakul a közös szexuális kultúrátok,csak legyél vele figyelmes. Ez a legtöbb amit tehetsz.
2022. szept. 8. 06:46
 2/20 anonim ***** válasza:
15%

Nekem volt ilyen. Hetek ota talizgattunk,nagyon tetszett a srac,decamikor szexre kerult a sor,meglattam,h kb 10-14cm es kijelentettem,h nekem most nem fog menni.

Asszem szanalombol leapoltam szajjal.

Aki kimondja,h fontos ameret,annak kb 20 cm-nel kezdodik azelvezheto kategoria.

Sajat erdekedben mondd el szerintem.

2022. szept. 8. 07:14
 3/20 anonim ***** válasza:
93%

Azért a 10 vagy 14 nagyon nem mindegy...

" Aki kimondja,h fontos ameret,annak kb 20 cm-nel kezdodik azelvezheto kategoria."

Aha ,ja. Gyanús,h egy hülye troll vagy. Némelyik nőnek már 15-6 bökdösi a méhszáját ...

2022. szept. 8. 07:18
 4/20 anonim ***** válasza:
83%
Nekem igazán fel sem állt, csak "félkeményen", mégsem volt egy rossz szava sem a páromnak. Ha szeret nem ez lesz a lényeg, már egy érintésed is izgalommal tölti el.
2022. szept. 8. 07:29
 5/20 anonim ***** válasza:
78%

Egy hüvely átlagos mérete nyolc cm.

Aki azt mondja, hogy neki kell a húsz centi, annak vagy azért kell, mert szereti a fájdalmat vagy azért, mert meg sosem volt együtt kisebb mérettel.

Nekem a 13-14 cm a legjobb, az összes barátnőm, akinek 18-20 cm-s párja volt, mind panaszkodott, hogy fajt neki.

Szerintem mondd el mindenképpen.

2022. szept. 8. 07:29
 6/20 anonim ***** válasza:
76%

Nem kell elmondani, ő se mondta el, hogy hány centis a hüvelye. Abból is van több méret.

Ki kell próbálni. A centiket felejtsd el. Lehet, hogy passzoltok. Ha nem, és neki ez annyira fontos, akkor úgy is el fog hagyni. Nem azon múlik, hogy elmondtad-e előtte. Kár emiatt húzni a szexet, egy hónappal később is ugyanekkora lesz. Viszont szakítani nehezebb.

Egy jó előjáték, minőségi orális szex, és ha úgy már elélvezett, pont nem érdekli, hogy mekkora a farkad. De lehet, csak én tapasztaltam eddig, hogy nagy farkú pasit könnyebb találni, mint olyat, aki tud és szeret nyalni, azt meg nagyon meg kell becsülni.

2022. szept. 8. 07:36
 7/20 anonim ***** válasza:
82%

6-osnak igaza van. Nekem volt nagyfarkú pasim, és azt várta, hogy már a látványtól elaléljek, betette, hamar elment, és meg volt elégedve magával. Hogy én nem mentem el? Ja, az az én hibám, ő megtett mindent. Pedig a nők 80 % nem is tud hüvelyben elmenni. Olyat viszont nehéz találni, aki jól nyal, szóval azt a férfit meg kell becsülni.

Nekem az a tapasztalatom, hogy a kisfarkú pasik jobban kitesznek magukért az ágyban.

2022. szept. 8. 09:07
 8/20 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem ezen felesleges parázni, bár, nektek kb olyan ilyen mondani, mint nekünk nőknek az, hogy ne izguljunk annyit a pucér kinézetünk miatt :)

Megmondom őszintén, nekem életem legjobb szexe egy kisfarkúal volt, mert úgy tudta használni mindenét, hogy ihaj! A nagyon nagy vastag farok meg ... soha többet, állandóan fájt, kirepedt a gátam tőle, pedig nedvesedek rendesen, de még sikosítóban tucsogva se volt a legtöbb pozíció jó arra, hogy legalább elviselhető legyen, ha már jó úgyse lesz.

Magyarul: emberfüggő, de hidd el, nem a szerszámod mérete határoz meg Téged, aki meg ebből indul ki, az jobb is, ha elhúz mihamarabb!

2022. szept. 8. 09:13
 9/20 anonim ***** válasza:
20%

Legyen nálad egy vibri "erősítésnek";)

Ha meg kicsinek véli, akkor lehet miatta is-mondhatod, ennyire izgalmas számodra:D

Ha normális, nem ezen múlik a jó szex meg lehet ügyes az ember, ha akar;)

2022. szept. 8. 09:14
 10/20 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem inkább mondd el. Nekem tök rosszul esett, mikor több hét randizgatás után az ágyban derült ki, hogy 12 cm vékony, nem is éreztem semmit az egészből. Ha már volt szó arról, hogy ő a nagyot szereti, akkor ne hozd magatokat ilyen kínos helyzetbe. Nem fog annyira beléd szeretni, hogy 20 centisnek érezze a 10-et.
2022. szept. 8. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!