Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éltétek túl a visszautasítást?
Több évnyi barátság után megmondtam a legjobb fiú barátomnak hogy megváltoztak iránta az érzéseim, viszont ő nem érez hasonlóan. Sajnos minden férfi haverommal ez lett a vége. Én tetszettem nekik főleg, és én utasítottam őket vissza, viszont fordult most a kocka. Ezek után szine biztos hogy nem fogok férfiakkal barátkozni, mert sose végződik jól. Úgy érzem magam mintha szakítottak volna velem, és a munkahely meg a közös baráti társaság miatt viszont rendszeresen látni fogom, nem tudnám őt ignorálni.
Bármi tanács hogy hogyan tegyem túl magam ezen? Szinte annyira fáj már mint egy szakítás.

Tuti kibasztàl egy rendes sraccal aki mondjuk kicsit dagibb volt.
Nem "basztam ki" senkivel sem. 😅
Szimplán ahol nem volt meg a vonzalom ott közöltem, nem akartam senki idejét húzni.

Hetekig voltam miatta lélegeztetőn, de nagy nehezen túléltem.
Na amúgy... Ezen nincs mit túlélni, férfiakkal gyakran megesik, senki nem hal bele.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!