Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan éltétek túl a visszauta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éltétek túl a visszautasítást?

Figyelt kérdés

Több évnyi barátság után megmondtam a legjobb fiú barátomnak hogy megváltoztak iránta az érzéseim, viszont ő nem érez hasonlóan. Sajnos minden férfi haverommal ez lett a vége. Én tetszettem nekik főleg, és én utasítottam őket vissza, viszont fordult most a kocka. Ezek után szine biztos hogy nem fogok férfiakkal barátkozni, mert sose végződik jól. Úgy érzem magam mintha szakítottak volna velem, és a munkahely meg a közös baráti társaság miatt viszont rendszeresen látni fogom, nem tudnám őt ignorálni.

Bármi tanács hogy hogyan tegyem túl magam ezen? Szinte annyira fáj már mint egy szakítás.

2022. szept. 7. 15:43
 1/9 anonim ***** válasza:
10%
Menj el buliba aztán szedj össze pár jóképűt.
2022. szept. 7. 16:02
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Tuti kibasztàl egy rendes sraccal aki mondjuk kicsit dagibb volt.

2022. szept. 7. 16:43
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem "basztam ki" senkivel sem. 😅

Szimplán ahol nem volt meg a vonzalom ott közöltem, nem akartam senki idejét húzni.

2022. szept. 7. 17:01
 4/9 anonim ***** válasza:
40%

Hetekig voltam miatta lélegeztetőn, de nagy nehezen túléltem.

Na amúgy... Ezen nincs mit túlélni, férfiakkal gyakran megesik, senki nem hal bele.

2022. szept. 7. 17:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Muszáj vopt megszakítani akapcsolatpt teljesen. Vége van ilyenkor. Már nem barátság, de kapcsolat/szerelem se lehet. Ennyi volt ilyenkor azzal az emberrel. El kell tűnni, menteni kell magadat? Nem ragadhatsz benne egy reménytelen helyzetben. És amíg tartod vele a kapcsolatot, addig mündig reménykedni fogsz. Abba kell hagyni, vége
2022. szept. 7. 18:21
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
meghaltam, de már jobban vagyok
2022. szept. 7. 19:23
 7/9 Mathus ***** válasza:
50%
a kérdésre: a "szakítás", akár barátságról, akár párkapcsolatról van szó, ott ugyanaz a gyászfolyamat játszódik le az agyban, mint amikor vkink meghal. ugyanaz a kémia. ezen nem lehet változtatni, ez nem a te hibád, vagy gyengeséged, és elmúlik, mint ahogyan mindig elmúlik. sportolj, járj össze másokkal, utazz egy kicsit. el fog kopni a rossz érzés, az a tehetetlen szomorúság amit most érzel.
2022. szept. 7. 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak az idő segített, mint mindig.
2022. szept. 10. 16:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Eleinte szar érzés, de idővel egyre könnyebb elfogadni. Nem tetszhetünk mindenkinek.
2022. szept. 11. 07:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!