Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg mernéd lépni?
Van egy kolléganőm, aki k*va jó nő. Az első céges bulin elkezdtünk iszogatni, megismerni egymást. Elmesélte, hogy nemrég szakított a párjával, stb. Később folytatódott a buli, és megcsókoltuk egymást. Ezek után ő többet is akart volna, de nem hagytam neki, hiába tetszett. Nem akartam én lenni az az ember, aki leitatja a szegény bánatos lányt, és amikor részeg megdugja. Másnap beszéltem vele, és elmondta, hogy nagyon szégyelli magát, nem kellett volna. Ezután ugyanúgy levegőnek néztük egymást munka közben, mint azelőtt, semennyire nem volt ez hatással ránk. Majd jött egy másik céges buli, ugyanez történ. Amint lerészegedett, egész este már-már kínos módon próbált rám mászni, de józanul rám sem pillantott. Szintén csak csókig mentünk.
Most pénteken ismét lesz egy céges összejövetel, amiből legszívesebben hazavinném. A történet ismeretében ha már harmadik alkalommal is kezdeményez, akkor az elég bizonyíték arra, hogy nem csak a pia miatt teszi, és nem használnám ki azzal, ha lefeküdnénk?
(Senki mással nem viselkedik így)

Ne haragudj, de ha a munkahelyen józanul levegőnek néz, akkor nem hiszem hogy bármit akarna tőled... egyszerűen részegen egy attention whore (figyelemkrva) és mindegy ki van a másik oldalon, csak történjen valami körülötte ilyen alkalmakkor. Ezt azért írom, mert régen én is pont így viselkedtem szakítások után alkohol befolyásoltság alatt.
N
#7: Jó, de nem akarok vele összeházasodni.. nem érdekel mik az indítékai.
A kérdés inkább az, hogy ha egymás után harmadjára is a tudtomra adja, hogy szexleni akar, és csak velem viselkedik így, akkor erkölcsileg mennyire okés lefeküdnöm vele?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!