Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek 35 fölött relativ rossz a testtartása és nincs kigyurva azaz nem "vonzó a teste" nincs tetoválása az nagyjából esélytelen a nőknél azaz minden lesz csak nem vonzó?
Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 08:55
21/25 anonim válasza:
Hiába tagadod kérdező hogy defektes vagy! Leír a válaszaidról hogy te majdnem kis nyugdíjasként 17-25 közötti lányban gondolkozol. Ez már nem a 1900 as évek. Mikor a család a pénz stb miatt a 40 es palihoz kényszerítették a 18 éves szegény lányt. Jelenleg es úgy egészséges… szinte mindenki a saját korosztálya mínusz plusz 3 évben gondolkozik. Neked 30 alatt egyatalan nem kellene már tervezgetned.
23/25 anonim válasza:
22: és mivel 30 felett már minden nő házas/elvált a max amit ki lehet ebből hozni, hogy akkor neveled más gyerekét is. Bocsi, így jártál, az idő elszáll...:DDDD
24/25 anonim válasza:
Nem tudom ez milyen, nő vagyok :D
Plusz nem olyan, akit a párja gyerek után elhagyna, lol.
25/25 A kérdező kommentje:
Egyszint alatt nem tátsalgok bocs. Defektesség pont ezen szint alatt kezdődik.
Incelkém néz körül az életben.
Nekem is volt 10 évvel fiatalabb barátnőm pedig nem vagyok se milliomos se stb.
2022. szept. 7. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!