Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki lesz a győztese hosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lesz a győztese hosszabb távon a mostani elinflálódott párkapcsolati piacnak?

Figyelt kérdés

Két pill (red és black), de 4 videó 4 különbőző véleménnyel.

Incel TV:

https://www.youtube.com/watch?v=RO8422epT6g&t=161s

Tails:

https://www.youtube.com/watch?v=dBPgjdpK8FU&t=282s

Travis blackpill:

https://www.youtube.com/watch?v=65HrtrS0mTE&t=322s

1stman (itt nem tudtam jó videót választani, mivel mindegyik nagyon hosszú és sok van):

https://www.youtube.com/watch?v=50tYd2Mo6IE&t=314s

Kinek van igaza a youtube manoszférában?

2022. szept. 5. 23:50
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
97%
Te speciel nagyszerű ellenpéldája vagy az intelligens fehér embernek. 😆
2022. szept. 6. 08:10
 12/35 anonim ***** válasza:
75%
Manoszférában nincs igaza senkinek, ott megpróbálják megmagyarázni azt, miért vannak egyedül, pedig a válasz ott van bennük.
2022. szept. 6. 08:48
 13/35 anonim ***** válasza:
94%
Miért törölték a válaszom? Szerintem a kérdező édesanyja lesz a győztes.
2022. szept. 6. 10:23
 14/35 A kérdező kommentje:

6: Alapvetően szép összefoglalás és kb igazat is adok neked, bár tails lassan 30 felé közeledik és máshogy látja.

Az is lehet, hogy az Incel TV által istenített "gigachad" típus a korábbi lezárások előtti korban volt menő amikor ő maga feladta a csajozást (Incel TV 2018 -ban kezdte), míg a tails féle Tiktok prettyboy egy up to date információ, ami a nők mostani elvárásait tükrözi és erről mondja tails persze, hogy a női genetikába van kódolva.

"A kopasz, ultra maszkulin férfi szerintem nem igazán nyerő. A legtöbb nő számára ijesztő és abszolút nem vonzó, hacsak alapból nem jóképű.":

Én is ezt látom, azonban van pár kivétel. Branch Warren vagy a magyar Bohos kornél nem számít menőnek? Szerintem a csúcson Bohos Kornél simán hozhatott volna egy tökéletes kinézetű "bikini" kategóriás versenyzőt a konditermek világából 10 perc beszélgetés után.

A harmadik videónak meg ott van Travis blackpill, aki megfogadta az oldalon is mondott tanácsot, kiment a való életbe párokat fényképezni, majd ledöbbent. Tudni kell, hogy London párkapcsolati piacban 4 -5 évvel előrébb jár Magyarországhoz képest. Személy szerint nekem ott már akkor sem volt matchem, amikor itthon még napi 1 -2 nő jött Tinderen (tudom, rájuk kellett volna simpelni, mielőtt túl késő). Tehát valamennyire az oldalon irogató "menj ki az utcára" típusú embereknek is igaza lehet. Ha nem így lenne, Londonban ma már nem lehetne ilyen párokat látni.

2022. szept. 6. 21:42
 15/35 A kérdező kommentje:
És igen, a nem blackpilled 1stman -nek is igaza lehet valahol. Tails és Incel TV két eltérő kinézetű férfit állít be genetikailag fejünkbe kódolt Chadként, tehát lehetséges, hogy ez tényleg csak egy trend. Ha ez az elmélet igaz, akkor a párkapcsolati piaci inflációnak és az emiatt motiváció nélküli munkaerőpiacról kieső inceleknek köszönhetően (ami már most látszik), egy komoly válságnak nézünk elébe, ahol lehetséges, hogy a tradicionális maszkulin "felépítette magát" férfi lesz az új trend -- Lehet maga 1stman is erre gondol.
2022. szept. 6. 21:46
 16/35 A kérdező kommentje:
Számomra az egész téma egyre bonyolultabb és minden válasz csak újabb kérdéseket vet fel.
2022. szept. 6. 21:47
 17/35 anonim ***** válasza:
91%

Azért baromság ennyire a külsőre fogni mindent, mert a "hardcore blackpillesek" olyan dolgokat állítanak be tényként, aminek semmi alapja nincs. Pl. ha kopaszodsz / kopasz vagy akkor már alapból "sub5" leszel szerintük, szóval gyakorlatilag esélyed nem lesz bármiféle kapcsolatot kialakítani a nőkkel. Ellenben én azt látom, hogy rengeteg kopaszodó, kopasz férfinek simán van csaja. Sőt saját példámból is tudom bizonyítani, hogy annyira nem lényeges dolog, sokkal sikeresebb lettem a nők körében mióta kopaszodom, nyilván nem emiatt, hanem mert többet nyitottam feléjük és kevésbé éltem/élek befelé forduló életet.

Szerintem ennyire egyoldalúan nem lehet a külsőre fogni mindent, nyilván az igaz hogy minél jobb képű vagy annál könnyebb lesz, de ez sem 100%. Fiatalabbként pl. én egészen jól néztem ki, kifejezetten jóképű voltam, volt hajam, nem vagyok 8és nem is voltam) alacsony, mégsem érdekeltem szinte egyetlen nőt sem. Tegyük hozzá engem sem érdekeltek nagyon, nem is kezdeményeztem szinte senkinél és nyilván nálam sem senki. Ha az ember nagyon befordulva, a "saját fejében" éli az életét nem számít mennyire néz ki jól (ugye a blackpill ennek az ellenkezőjét is állítja, hogy ha kellően jól nézel ki, akár szellemileg visszamaradott is lehetsz, akkor is lesz valakid).

2022. szept. 7. 06:20
 18/35 A kérdező kommentje:

"sokkal sikeresebb lettem a nők körében mióta kopaszodom, nyilván nem emiatt, hanem mert többet nyitottam feléjük és kevésbé éltem/élek befelé forduló életet.":

Érdekes. Az is lehet, hogy ők nyitottak feléd, mivel ma már a bénácska férfiakat akarják, ahogy Travis blackpill videója is mutatja (bejelölhetted volna szerintem).

""hardcore blackpillesek" olyan dolgokat állítanak be tényként, aminek semmi alapja nincs.":

Travis blackpill vagy HBTDL is hardcore blackpilles, mégis ma ellentétes véleményen vannak, mint az oldschool blackpiller incel TV.

Ha ma a bénácska férfi a menő, az még mindig része a blackpill -nek, mivel a blackpill egyszerűen csak a kendőzetlen valóságot próbálja hírdetni. Sokan írták itt is a blackpillereknek 1 éve, hogy menj ki az utcára, látni fogod az átlagos férfit nővel. Nos azóta az egyik nagy blackpill csatorna (Travis blackpill) készítője kiment, csinált egy rakás fényképet és egész mást hírdet, mint korábban. Így megy ez.

2022. szept. 8. 16:43
 19/35 anonim ***** válasza:
84%

#13 nem biztos, mert szegénynek a nyakán marad örökre ez a szerencsecsomag :o

:D

2022. szept. 8. 16:45
 20/35 A kérdező kommentje:

19: Az ilyen válaszoknak nem is értem mi értelme van.

- Ha nő vagy, miért mész trollkodni azok alá a kérdések alá, ahol a férfiak a férfi problémákról beszélgetnek?

- Ha férfi vagy, akkor végképp nem értem. Azt hiszed te jobb helyzetben vagy és nem fog téged is megcsalni a barátnőd valamikor?

2022. szept. 8. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!