Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki lesz a győztese hosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lesz a győztese hosszabb távon a mostani elinflálódott párkapcsolati piacnak?

Figyelt kérdés

Két pill (red és black), de 4 videó 4 különbőző véleménnyel.

Incel TV:

https://www.youtube.com/watch?v=RO8422epT6g&t=161s

Tails:

https://www.youtube.com/watch?v=dBPgjdpK8FU&t=282s

Travis blackpill:

https://www.youtube.com/watch?v=65HrtrS0mTE&t=322s

1stman (itt nem tudtam jó videót választani, mivel mindegyik nagyon hosszú és sok van):

https://www.youtube.com/watch?v=50tYd2Mo6IE&t=314s

Kinek van igaza a youtube manoszférában?

2022. szept. 5. 23:50
A kérdező szavazást indított:
A 1stman féle erős, sikeres, izmos maszkulin férfi lesz sikeres a nőknél.
Az incel TV féle Calum "Gigachad" Moger az igazi győztes.. Ha nem szteroidozik túl sokat persze.
A TAILS féle Tiktok prettyboy az igazi győztes. A maszkulin férfi elképzelés egy tévhit.
A Travis blackpill által mutatott átlag alatti bénán kinéző férfiak kellenek a nőknek a valóságban.
9 szavazat
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
83%
Man Utd
2022. szept. 6. 00:17
 2/35 A kérdező kommentje:

Miért lenne debil? Ideraktam a youtube -ról 4 gyökeresen eltérő véleményt arról, hogy 2022 -ben mi kell a nőknek.

(Tehát ez nem a szokásos saját véleményét erőltetni próbáló melós incelkérdés)

2022. szept. 6. 01:54
 3/35 A kérdező kommentje:
Oké, a bluepill kimaradt, viszont ha az működne, én lettem volna pár éve a legsikeresebb a nőknél kedves rendes és egyenes jószívű férfiként.
2022. szept. 6. 01:55
 4/35 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, a kedves, rendes és jó szíved mellé nagy,piros betűkkel pingáld már rá a homlokodra, hogy "kretén"! Csakhogy az emberek előre tudják, miként kellene kezelni téged.
2022. szept. 6. 03:52
 5/35 anonim ***** válasza:
70%
🥱🥱🥱
2022. szept. 6. 05:14
 6/35 anonim ***** válasza:
87%

Mindegyik típus lehet sikeres, csak a megfelelő közeget, keresletet kell megtalálni.

Fiatala korban JELENLEG egyértelműen a "pretty (soft) boy" kategória hódít.

Kicsit idősebb korosztályok között a jóképű, gyúrós "gigachad" lehet befutó.

Idősebb korban (30+) inkább a bénácska, de stabil anyagi helyzetű és a "légynek sem ártó" típus jöhet be, elsősorban akkor amikor a nők i elérkezettnek látják az időt arra, hogy "Lenyugodjanak". Sok esetben ezek a férfiak akkor kerülnek előtérbe, ha már a nőnek született az előző két típustól esetleg gyereke, és kell egy "béta" aki felneveli ezeket...

A kopasz, ultra maszkulin férfi szerintem nem igazán nyerő. A legtöbb nő számára ijesztő és abszolút nem vonzó, hacsak alapból nem jóképű. Ez a típus a tipikus mellőzött fiúcskákból alakul ki, akik azt hiszik ha szarrá gyúrják magukat, majd sikeresek lesznek. Főleg akkor gáz ez a dolog, ha a srác alapból alacsony is: na ebből lesz a kopasz, kigyúrt, dühös törpe, aki talán a legtaszítóbb a nők számára.

A lényeg a lényeg, élethelyzet, korosztály és talán a földrajzi helyzet válogatja, éppen ki lehet sikeres. Na meg persze az egyéni preferenciák is.

2022. szept. 6. 06:27
 7/35 anonim ***** válasza:
87%
Jó isten gyere le így reggel korán 😑
2022. szept. 6. 07:04
 8/35 anonim ***** válasza:
84%
Szerinted ki fogja ezeket megnézni?
2022. szept. 6. 07:19
 9/35 anonim ***** válasza:
93%

"Ideraktam a youtube -ról 4 gyökeresen eltérő véleményt arról, hogy 2022 -ben mi kell a nőknek."

Csak nem az lehet a magyarázat, hogy a különböző nőknek különböző preferenciáik vannak? Döbbenetes lenne...

2022. szept. 6. 07:20
 10/35 anonim ***** válasza:
6%
Egyik sem, hanem a nemzetközi háttérhatalom. Ők azon dolgoznak, hogy minél kevesebb fehér férfi és nő találjon egymásra, és ezzel is gyorsuljon a fehér faj kihalása. Mi fehér emberek túl intelligensek vagyunk ahhoz, hogy hosszabb távon rabszolgaként lehessen minket tartani.
2022. szept. 6. 07:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!