Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor látják már be a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor látják már be a férfiak, hogy egészségesebben kellene élniük, hogy ugyanaddig éljenek, mint a nők, ezáltal ne legyen olyan sok magányos idős nő?

Figyelt kérdés
2022. szept. 5. 19:24
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
3%

"Ahogy öregszik az ember, egyre hülyébb és elviselhetetlenebb lesz."

"Jó tudni, akkor az 1 éves unokaöcsém ezek szerint okosabb nálad. Gratulálok!"

Így kell kifordítani amit a másik ember mondott!

2022. szept. 5. 20:00
 22/38 A kérdező kommentje:
21 - Ez nem kifordítás volt, hanem példa. Ha igaz, amit írsz, akkor a példa is igaz. Úgyhogy erre is ment a lepontozás.
2022. szept. 5. 20:02
 23/38 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a stressz nagyon eros faktor ebben. Ha belegondolunk, a gyerekkel a no van otthon, a férfiak többsége pedig aggódik, hogy midnent meg tud e nekik adni, akar több munkahelyet is visz egyszerre.

Édesapám világ életében nem dohányzott vagy ivott, aktívan sportolt, mégis a szíve vitte el 47 évesen váratlanul, bármi előjel nélkül. Nála biztosan a munka miatti stressz volt az ok :(

24N

2022. szept. 5. 20:07
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez több összetevőből áll. Részben biológia, de az is sokat számít, hogy a férfiakat más társadalmi nyomás ér. Még mindig él a köztudatban, hogy erősnek kell lenniük, ezért a lelki kínjaikkal nehezebben birkóznak meg, mert nem kérnek segítséget. Ekkor jön az alkohol, drogok, stb. Munkahelyi stressz, több fizikai megterhelés.
2022. szept. 5. 20:36
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés, de szerintem sosem. Igen, genetika, meg hormonok, amik befolyásolják, hogy sokszor h*eséget tegyenek, de ha a könyzete is adja alá a lovat (erőszakos környezet, a pasiknak nem szabad sírniuk, mindent ki kell bírniuk, stb.), akkor kevés a remény a változásra.

Amúgy meg ők is szinte mindig h*ék akarnak lenni, mert azt gondolják, ezzel mennyire jól imponálnak a nőknek...

2022. szept. 5. 20:52
 26/38 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

Soktényezős a kérdés. A nők közül sem él mindenki sokáig, ahogyan a férfiak közül is van aki sokáig él. A nők sem élnek egészséges életet általánosságban, mint ahogy a férfiak sem. Van aki úgy él, van aki nem, függetlenül attól, hogy milyen nemű. Na most akkor miért élnek tovább a nők? Mert ez ilyen:D Nem vagyok biolgóus, orvos és egyebek, ők biztosan szakmaibb választ tudnának adni ennek okáról. De valószínűleg túlmutat az egészséges életmódon.

Ami kétségkívül nem rossz és alighanem javítja a helyzetét kb. mindenkinek. Viszont sajnos nem csak ettől függ. Én a magam részéről valamennyire odafigyelek. Nem 100%-ban, de azért igyekszem egészséges dolgokat enni, később még inkább jó lenne ezt beépíteni a mindennapokba. Van amit már sikerült: oliva pl. Mondhatni gyakran eszek pizzát, de arra is mennek ilyenek, hogy: gomba, kapribogyó, oliva, rukkola, articsóka... Mert egészséges és jó. :) A stresszt is igyekszem kerülni. Szerencsére nem vagyok rákényszerítve és alapvetően is nyugodt természet vagyok.

Azonban azt is látni kell, hogy az egészséges és minőségi ételek drágábbak. Főleg most. Magyarországon pedig nem kell mondani, hogy ez mit jelent. :) Sokan egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy ilyeneket vegyenek. Persze, ott a kertben a saláta és a többi, de értsd jól. A munkahelyi környezetet is van, aki nem választhatja meg és közre játszik... Lehet erre is mondani, hogy há miért nem tanultak. Biztos, hogy nagyon sokan tanultak és úgy is stresszes a munkahelyük (pl. tanároknak is az lehet), ill. nem ismerjük az összes történetet.

De már félve írok választ, a sok lepontozás után:DD

2022. szept. 5. 21:07
 27/38 anonim ***** válasza:
9%

Tudományosan kimutatható hogy a nők azért élnek tovább mert havi menstruaciojuk van, vér frissül. Ez esetben a férfiaknak nincs ilyen biológiájuk.

Viccesebben: dolgozzatok ti is nők, ne az asztal mögül puposkodjatok.

2022. szept. 5. 21:19
 28/38 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

27:

Ja, mert a lányok nem dolgoznak. :)) Remélem nem arra gondolsz, hogy csak az a munka, hogyha ki mész kapálni. (és ezt be lehet helyettesíteni bármi fizikai dologgal)

Az asztal mögül is lehet dolgozni. S nem csak lányok dolgoznak asztal mögül, nem kevés pénzt keresve. A szellemi munka is munka. Értem, hogyha nekem szar legyen a másiknak is az, de ne már...

2022. szept. 5. 21:28
 29/38 anonim ***** válasza:
29%
szegény papákat a mamik idegelik ki és mennek tönkre...és már nem bírja a szívük
2022. szept. 5. 21:38
 30/38 anonim ***** válasza:
23%
Házas férfiak tovább élnek, mert anyucika vigyáz a kis életükre. Szingli nők meg boldogabbak, mert kinek kéne felnőtt kölyök, akit életben kell tartani.
2022. szept. 5. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!