Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek erről? Túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Túl gondolom?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen kezdett nem rég egy nagyon szimpatikus srác, 25 éves, kifejezetten helyes, talán a korán picit meglepődtem, mert valamivel kevesebbnek tűnik. Munka után néha megiszunk valamit együtt, rengeteget mesélt már az életéről, furcsa de nem rég óta ismerjük egymást és teljesen megbízunk egymásban. Pár napja viszont szóba került a párkapcsolat téma és elmondta, hogy túl sok sikere nem volt még ezen a téren, 22 évesen csókolózott pl először amin nagyon meglepődtem és csak egy másfél éves kapcsolata volt eddig aminek fél éve lett vége.

Nem szeretnék ebből következtetéseket levonni, de nekem nagyon furcsa, hogy egy ennyire helyes, értelmes srác huszon éves koráig érintetlen marad. Elvileg csak túlságosan visszahúzódó, önbizalomhiányos volt a kapcsolatáig, de akkor is fura. Lehet ennek valamilyen hátránya szerintetek, vagy inkább ne törődjek ezzel? 22N

2022. szept. 4. 09:27
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Amilyen nőkkel össze lehet futni, hát... nem csoda.
2022. szept. 4. 09:36
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Bármilyen hihetetlen, vannak emberek, akik nem kezdenek el fűvel-fával lefeküdni, amint betöltötték a 16-ot. Persze sokszor akaratukon kívül, mert pl. rondák, de vannak olyanok is, mint ez a srác, aki helyes meg minden, csak a körülmények miatt nem jött neki össze. Ha valami problémátok lenne, ha összejönnétek, az nem emiatt lenne.
2022. szept. 4. 09:39
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Jaj istenem a nők tényleg mindenbe belekötnek...

Kit érdekel hogy 25 évesen még szűz ha egyébként jól néz ki, kedves, okos értelmes?

Lehet hogy más dolgokra fordította az idejét meg az energiáját kezdő 20-as éveiben nem pedig a nők utáni rohangálásra aztán ennyi.

2022. szept. 4. 09:39
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Ne törődj vele! Eltudom képzelni,hogy igazat mond!
2022. szept. 4. 09:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az is elképzelhető,hogy nem találkozott még neki szimpatikus nővel... végre valaki lehet nem csak a du*ásra megy! Örülj inkább neki, és ezzel ne foglalkozz! Amúgy is minden kiderül idővel.
2022. szept. 4. 09:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem kezdemenyez soha es semelyik nő nem akar a domina szerepben lenni.

Majd làtod nálad nyomul e vagy nem.

2022. szept. 4. 09:53
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Sztem ne foglalkozz evvel, nem verseny, egymásnak kell megfelelni. Hallottam olyat aki 30 felett volt pár évvel ha jól tudom de még lehet, hogy nője sem volt addig, és nem is volt randa. Egyszerűen nem annak szanta az idejét, hanem vállalkozást épített. Persze huszonpárévesen cikinek tarthatták, de 30 fele ahogy kezdett gurulni a szekér, már senkit nem èrdekelt, inkább irigykedett rà mindenki . Asszem, hogy amúgy később családja is lett,
2022. szept. 4. 09:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szóval kinek mi a fontos. Aki mondjuk szegényebb családból jön az lehet, hogy inkább karriert epìt vagy csinál egyéb dolgokat.
2022. szept. 4. 09:59
 9/10 anonim ***** válasza:
36%
Ne hidd el neki a másfél éves kapcsolatát. Nem volt neki semmi és még szűz.
2022. szept. 4. 10:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak 20 felett kezdtem hajtani a lányokat. Lehetőségem lett volna korábban is, csak aki könnyen adta volna magát, az nekem nem tetszett.

Semmi gond nem volt velem, csak nem akartam mindenáron dugni. És nyilván tiniként, rutintalanul nem is feszített szét az önbizalom. De ez teljesen természetes. Az legalább annyira gáz, amikor a tinik önbizalma a nagy semmire épül.

2022. szept. 5. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!