Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még olyan srácok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan srácok, akik lassan szeretnek ismerkedni?

Figyelt kérdés

Lassú alatt arra gondolok, hogy nem azt várja valaki már az első találkozón, hogy már érzelmek legyenek, meg teljes legyen az összhang, szexet meg pláne nem. Hanem csak beszélgetünk az elején, találkozgatunk, megismerjük egymást, és aztán kialakulnak majd a dolgok.

Sajnos mindig azt tapasztalom, hogy vagy egyből le akarnak feküdni velem (de még egy napot sem tudnak várni, olyan szinten rohannak, csak tudnám, hová), vagy pedig nem tesznek semmi energiát a dologba, néha mondjuk találkozunk, de nem igazán érdeklem őket. Pl. nagyon felszínesek a beszélgetések, és nem is akarják, hogy ez másabb legyen.

Szeretem én is a szexet, nagyon is, de nekem ez így annyira üres.. De néha tényleg úgy érzem, csak én vagyok így ezzel.

2022. szept. 2. 14:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
Igen léteznek csak a kutyát nem érdekeljük. Illetve akit meg mégis annak meg van párja.
2022. szept. 2. 15:45
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem arra gondolok, hogy mikor történik meg, nem ezen van a lényeg, hanem aki egyből ezzel indítja az ismerkedést, az nyilván semmi mást nem lát a nőkben. És akinek nincs szüksége minőségi, tartalmas beszélgetésre is, az elég üres ember lehet.

Mivel én is tudom ezeket nyújtani, miért ne keresnék ilyen embert?

2022. szept. 2. 15:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy nem kereshetsz, keress nyugodtan.
2022. szept. 2. 16:03
 14/18 anonim ***** válasza:
58%

Én elég udvariasan és visszafogottabban ismerkedés, de pont azt tapasztalom, hogy azok érnek el több sikert a nőknél, akik rámenősebbek és gyorsan szexuális utalásokat is tesznek, mert ez magabiztosságot sugall. Amúgy meg szerintem sok oka van ennek, a fogyasztói társadalomban eléggé lecsökkent az az idő, amit az emberek a várakozással hajlandóak tölteni, mindenki azonnal akar valamit és az ismerkedést is szeretnék rövidre fogni. Meg ott van az az illúzió is, hogy ha ezzel nem jön össze, úgyis jön a következő, minek töltsem az időm, úgyis csak a saját érdekeim fontosak.

Egyébként rám nagyjából illik amit leírtál, hogy tetszene egy férfiban.

2022. szept. 2. 16:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Vannak ilyenek. Ők azt mondják magukról, hogy ún. régimódi férfiak, érzelmekre vágynak, nem akarják elsietni, szeretnek lassan ismerkedni, megadják a módját és becsülik a nőt.

A világ viszont a nevükön nevezi őket: ők a balf***ok.

2022. szept. 2. 19:10
 16/18 anonim ***** válasza:

15

Jaj, tudom-értem, hogy kikről írsz!

Ők szerepelnek az űrgolyhókban is:DDD

https://www.youtube.com/watch?v=vDO6IxYEl28

Akkor van még reményem az űrflottában legalább:))))

2022. szept. 3. 08:38
 17/18 anonim ***** válasza:
26/F vagyok nekem pont forditva az a tapasztalatom hogy a lanyok akarnak nagyon hamar mindent. Pedig nekem tetszik a lassan egymasra hangolodos, egymas agyat huzos idoszak. Szerintem van egy varazsa
2022. szept. 4. 21:40
 18/18 anonim ***** válasza:

17

Belehalnának a lányok, ha aznap este eset után nem tudnák el vagy kiposztolni, hogy "megvolt" a srác és irigykedjetek vagy sajnáljatok:DDD

A tanulság annyi, hogy olyan csaj-nő normális, akinek nincs-nem függ a közösségi diliháztól-telótól;)

2022. szept. 5. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!