Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan srácok, akik lassan szeretnek ismerkedni?
Lassú alatt arra gondolok, hogy nem azt várja valaki már az első találkozón, hogy már érzelmek legyenek, meg teljes legyen az összhang, szexet meg pláne nem. Hanem csak beszélgetünk az elején, találkozgatunk, megismerjük egymást, és aztán kialakulnak majd a dolgok.
Sajnos mindig azt tapasztalom, hogy vagy egyből le akarnak feküdni velem (de még egy napot sem tudnak várni, olyan szinten rohannak, csak tudnám, hová), vagy pedig nem tesznek semmi energiát a dologba, néha mondjuk találkozunk, de nem igazán érdeklem őket. Pl. nagyon felszínesek a beszélgetések, és nem is akarják, hogy ez másabb legyen.
Szeretem én is a szexet, nagyon is, de nekem ez így annyira üres.. De néha tényleg úgy érzem, csak én vagyok így ezzel.

A legtöbb esetben azok akarnak már az elején lefeküdni a nővel, akiknek nem számít ha nemet mondanak.
Mert pár nap és találkozik a következővel.

Vannak csak azokat a srácokat le se tojjátok;)
Mert kövér, mert vékony, mert alacsony, mert magas, mert ilyen színű szemű, mert csóró, mert gazdag, mert nem menő, mert menő...stb:DDD
Milyen előttem lévő kérdés?
Igen, lehetséges, de nem ismerkedem olyanokkal, akik pl. ilyen nagyon kigyúrtak meg stb. Van egy típus, aki tetszik, és igazából olyanokkal.
Meg igazából egyébként sem kéne, hogy ehhez köze legyen a külsőnek. Ha valaki jól néz ki, de ilyen, akkor egy baromi üres személyiség, különben nem érné be ennyivel..
Nekem alapvetően a kisfiúsabb arc tetszik, nem nagyon tetszik a borosta sem, és inkább a szőkés haj, zöld vagy kék szem, ezek a "latin" típusok abszolút nem. Azt is szeretem, ha sportol valamit, de nem várom el, hogy ez konditerem legyen, mert én is nagyon sokat tornázok, edzek.
Személyiségre meg szeretem, aki okos, érdekes, vannak hobbijai vagy valamilyen szenvedélye. Szóval nem merül ki annyiban a dolog, hogy eljár piálni és így ennyi. De pl. munka terén mindegy, mit csinál, nem érdekel, csak kb. hasonló közegből jöjjünk, mert ez később úgyis probléma lesz különben.
Nem hinném, hogy ez annyira sok lenne.

Már miért ne?
szerinted aki első alkalommal le akarnak feküdni a nővel azok nem elég értelmesek? és nem csak annak tűnnek az elején?
Abszolút nem függ össze.
Te vagy butuska ilyen értelemben.
Mitől jobb ha valakivel 4 hét után fekszel le mert türelmes volt, aztán elhagy? Akkor az meg szívtelen, és nem pedig értelmes.
Na de mindegy.
Keresgélj tovább, mert aki az ideálod az úgy a férfiak 10-15 %-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!