Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek az osztrák férfiak? Mik a tapasztalatitok? Mit gondolnak a magyar nőkről?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezeknek a szterotípiáknak nincs sok értelmük, de néha érdekes, tanulságos vagy épp csak vicces ezeket olvasni.
Ausztria itt van a szomszédban, nem nagyon vagyunk különbözőek tőlük kultúrális szempontból, viszont az eddig olvasottak/hallottak alapján úgy érzem, hogy lenéznek minket azért, persze Kelet-Európa meg minden, a burgenlandi részt meg amúgy is lenézéssel kezelik az országon belül. Szóval mindenre kíváncsi lennék.
2022. szept. 2. 13:46
11/16 anonim válasza:
Hát ez hülye mondjuk én Gyárba dolgozom... de képzeld volt amikor takaritottam is és itt senki még az osztrákok se olyan véleménnyel vannak mondjuk egy takaritónőről mint te... Nem néztek le soha mikor takaritottam... Tudod valahol elkell kezdeni az elején...
12/16 A kérdező kommentje:
Ezt jó hallani hogy vannak olyan intelligensek, hogy nem bánnak lekezelően ezekkel az emberekkel.
2022. szept. 5. 21:01
13/16 anonim válasza:
Ezzekel az emberekel? Áruld már el neked mi a véleményed egy kint dolgozó mondjuk takaritó nőről?
14/16 A kérdező kommentje:
Ne értsd félre. Nekem semmi, de tapasztalataim szerint vannak emberek, akik ezt máshogy látják. Nem is ezen volt a hangsúly igazából.
2022. szept. 5. 22:03
15/16 anonim válasza:
Nagyon sok diplomás magyar nő vállal ilyen munkát Au-ban, ugye a pénzért megéri nekik. Szóval nem úgy van, mint nálunk, hogy a takarító az egy fogatlan trotty, akire nem nagyon tudsz úgy tekinteni.
16/16 anonim válasza:
Teljesen más itt a mentalitus az emberekhez való hozzá állás... Még a kukás autón dolgozokat se nézik le... Nem beszéled a nyelvet tökéletesen de elmondod szavakba amit szeretnén vagy probálod már azt értékelik hogy probálkozol.. Amugy nálam mikor meghalották hogy magyar vagyok egyböl a balatont monták... Szoval nekem rossz tapasztalatom nincs velük pedig 10 éve kint vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!