Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ausztriába és Németországban élő férfiak, az echte osztrák/német nők tényleg nagyon lenézik a magyarokat?
Ja, bocs, én nem élek azokon a helyeken, de szerintem ez a helyzet
#1 voltam.
Ő vannak olyan intelligensek hogy nem nézik le a bevándorolt pórnépet sem.
Ezt Hitler óta bizonygatják és éreztetik is. És szabad munkavállalás is van. Es szemelyesen találkozva is udvariasak kedvesek.
Németországban élek.
Alapból kedvesek, aranyosak, munkahelyen nem éreztetik, hogy "csak" egy külföldi vagy. Úgy általában a szolgáltatók, eladók már csöpögősen kedvesek sokszor, nekem már sok. Hiába, nem vagyok hozzászokva.
Viszont ez nem jelenti azt, hogy ugyanolyan esélyekkel indulsz, mint egy német. Külföldiként a beugró a perfekt német. Nem árt, ha nem valami rabszolgatelepen vagy minimálbéren. Meg az se, ha hozod külsőre a német átlagot. Itt elég általános, hogy eljárnak sportolni, és abszolút kizáróok, ha csúnya a fogad. Utóbbiról azonnal fel lehet ismerni a kelet-európai vendégmunkást.
Apropó: Pendler (ingázó) meg se próbáljon ismerkedni. Az se, aki munkásszállón van. A minimum beugró egy igényes albérlet. Nem öt haverral két szobában, kukázott bútorokkal. A lakásukra nagyon igényesek, és nem csak a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!