Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen anyagi javakra van szüksége egy átlag srácnak,hogy jó esélyel induljon egy ilyen nőnél?

Figyelt kérdés
[link]
2022. szept. 2. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
29%
8millio / ho
2022. szept. 2. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:
38%

Ott van elérhetősège, írjál neki hogy mennyiért mit vállal , biztos van árlistàja 🤣🤣🤣

( Amúgy nem tudom ki az, nekem nincs instam , és nem tölti be az oldalt )

Kontakt van , lehet nem írni , mondtam a múltkor is , csak ahhoz kula vagy

2022. szept. 2. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Sosem értettem ezeket a kérdéseket.

Ha valaki mond egy összeget, akkor neked rendelkezésre fog állni ez a pénzösszeg?

Vagy ha leírnak egy összeget az mit változtat a te életeden?

Majd jobban alszol az éjszaka?

2022. szept. 2. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
99 ilyen kiírt kérdésre
2022. szept. 2. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Elmondom:

A kérdező belekènyelmesedett jelenlegi pozíciójàba, de ajánlottak neki egy jobbat , jobb fizuèrt, most sajnos nem tudja eldönteni hogy maradjon , váltson

Aztán meglátta ezt a lányt az instán, és próbálja kipuhatolózni , hogy vajon milyen összegért tudná kibérelni

Mert ettől függ neki , hogy váltson vagy mègse

És bumm , így lett a chockapik

😆😆😆

2022. szept. 2. 14:09
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
Ez az egész legyen nálad egy bizonyos összeg és akkor majd egyből rádugranak duma szerintem, sok részben faxság valószinűleg van az a szint ahol a pénz így magában is működik, de olyan extrém magasan amibe hétköznapi emberként egyelőre kár belegondolni. De vegyük amit az első írt 8 millió/hó, nagyon komoly összeg. De ugye amit ettől az összegtől vársz az az, hogy "komoly eséllyel indulj egy ilyen nőnél". Ennek a lánynak adott esetben állandóan lehet a DM-jeiben 23,30,100,1000 másik srác és ez már lehet, hogy a szűrt szám akikkel szóba állt. Ezek között a srácok között, üzletemberek, influencerek, online business-t működtető arcok, kriptósok stb. lehetnek. Fitnesz influencer srácok lehetnek köztük modell kinézettel, mens physique versenyző fizikummal, izgalmas élettel, utazással, jó autókkal, izgalmas személyiséggel, férfias kisugárzással. Valamelyik lehet megcsinál 8 millió fölöttit is, valamelyik kicsit kevesebbett, de a lényeg az, hogy behoznak egy rakat más szempontot is, amiknek egy része ráadásul biológiai, testi vonzalmat alakíthat ki, amíg a pénz bár biztos nagyon vonzó, de egész biztosan nem ebben az értelemben:D. Így azért bonyolultabb a képlet. Ez a pénz dolog sztem nem így működik, Elon Musknak, Jeff Bezosnak valószínűleg igen, itthon talán Mészáros Lőrincnek is, de a hétköznapokban nem, elsősorban nem ezért érdemes küzdeni a pénzért.
2022. szept. 4. 13:04
 7/7 anonim ***** válasza:
61%
Előző vagyok. Azt ugye nem is írtam, hogy az említett srácok közt a DM-ben lehetnek küldöldiek is, minden amit a többiekről írtam az az ő esetükben beszorozható jónéhányszor. + a lánynak nyilván van saját karrierje, lehet közel annyit megcsinál mint te, lehet vannak szponzorációi, side hustle, lehet van Onlyfans-e ott is csinál pénzt stb. Ez már nem annak a múltbeli pár generációnak a világa, amikor anyagilag kiszolgáltatottabb nőket kb megvettek házasságba faszik.
2022. szept. 4. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!