Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalakon oda jutottunk hogy egy ilyen nő már átlag felettinek képzeli magát és válogat a férfiak között?
Az, hogy válogat, és nem jön össze az első selejttel, aki leggyorsabban ráírt, nem jelenti azt, hogy átlag felettinek képzeli magát.
Másrészt: ő nagyjából az átlag. Miért ne választhatna egy átlagos férfit, az átlag alatti helyett?
Harmadrészt: lehet, hogy te úgy írtál rá, hogy ha hagyja magát dugni, talán beéred vele. Egy cseppet se csodálkozz, hogy ezt a nő egyből levágja, és elhajt a vérbe. De ettől még rengeteg férfi ír rá azért, mert tetszik neki, és összetenné a két kezét, ha ilyen párja lehetne.
Voltál mostanában bármilyen társkereső oldalon? Az ilyen és ehhez hasonló szutykok is átlag felettinek képzelik magukat bőven. Hogy miért? Mert felnyalja az egojukat a sok kanos idióta aki elhiteti velük hogy vonzóak.
Ez egy általános jelenség már nagyon rég óta.
Le lehet pontozni, de akkor is ez az igazság.
Szerintem az ilyen nő nagyon önbizalomhiányos, ezt próbálja palástolni nagy szájjal, erőszakossággal(tipikus kövérnő-szindróma)
Szerintem ez a nő átlagos, de inkább átlag alatti, nem csak testsúlyra. Hozzá képest és szupermodell vagyok. Ha elutasít, vagy nagyon átlag alatti vagy, vagy rosszak a szociális képességeid.
Ez egy csinos, ápolt negyvenes nő, némi plusz súllyal. Lehet szutykozni, de a főnököm felesége hasonló asszonyka. A főnököm meg 50, és nagyon jól tartja magát a korához képest, sok szutyok, lepukkant harmincas pasi mellé se állhat.
Attól, hogy te nem őt keresed, meg nem az eseted, még nagyon sok férfi örömmel lenne vele.
Neked az a bajod, te nem kellesz a kutyának se. Semmilyen korosztály vagy társadalom réteg nincs, amiből egy nő szívesen lenne a te párod.
Tedd fel a nők társkeresőre, és egy héten belül kapcsolatban lesz! Te meg örökké egyedül maradsz. És ennyi a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!