Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány "pontot" adnál egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány "pontot" adnál egy ilyen férfinak?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi, legyen Tibor. Tibor belekezdett az aktív társkeresésbe. Aktívan kellett tennie érte, ugyanis a szociális kapcsolatai kimerültek a család/kollégák és 2-3 barátban.

5 hónap leforgása alatt a következő sikereket érte el:

- Tinderen 300 matchet gyűjtött össze, 6 különböző lánnyal randizott onnan, majdnem mindegyikkel volt második is, és mindegyik esetben ő "dobta" a lányokat. Ezek közül került ki a mostani barátnője

- A tinderen kívül 5 lány kezdeményezett nála, ebből 2 konkrétan szexet akart tőle (fültanúja voltam mindkettőnek)

Ezek azok, amikről én tudok. Ha a "sikerek" alapján adni kéne egy pontot Tiborra 1-10-ig, akkor mennyit adnál neki? Tehát hány pontosnak kéne lennie valakinek ahhoz, hogy ugyanilyen sikerei legyenek?

2022. szept. 1. 19:18
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
26 szavazat
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
44%

Tibor beszari, vagy csak bàszni akar.

1est adtam, mert kb semmit sem tud felmutatni, mint férfi.

2022. szept. 1. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem a 7-8 alatt szavazók nők, akik azt hiszik, hogy a férfiaknál is úgy mennek a dolgok, mint náluk :D
2022. szept. 1. 19:27
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

2

Igen. AZt látom, hogy átlagos pasiknak is van nőjük a környezetemben, nem egy, a 20-25 korosztályból meg cserélgeti is őket.

2022. szept. 1. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Hát... én 9-et adtam, és férfi vagyok valóban :D
2022. szept. 1. 19:36
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

1/4

Bezzeg te, igaz? Azért vagy itt egész nap, mert olyan király csávó vagy, ugye?

A kérdésre a helyes válasz az, hogy 'nem'.

2022. szept. 1. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Ezeket manapság sikernek nevezik?
2022. szept. 1. 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Egy ráckevei pontyot adnék neki. :))
2022. szept. 1. 21:14
 8/9 A kérdező kommentje:

#6: Manapság az átlagnak van heti pár matche úgy, hogy nem válogat.

Amit én összeszámoltam, csak a tinderről volt 14 randija szűk 5 hónap alatt. Ez azt jelenti, hogy igazából minden héten randizott szinte. Az egyik lány ismerősöm tőlem kérdezte meg így nyíltan, hogy szerintem benne lenne-e a srác egy egyéjszakásba, és hogy nem-e hoznám össze őket. Buliban többször is szemtanúja voltam, hogy idegen csaj kvázi rámászik (2 mondat után beleül az ölébe, stb).

Kíváncsiságból: mi hiányzik ahhoz, hogy azt mondhassuk sikeres a nőknél?

2022. szept. 1. 21:38
 9/9 anonim ***** válasza:
69%

Nekem pár hetente jön össze egy match és az se reagál, ha írok.

Lányoknál ez nyilván átlag alatti lenne, nekik 1 hét alatt megvannak ezek a számok. Így szerintem ez férfiként 9-10.

2022. szept. 1. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!