Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek arról, ha egy férfinak ilyen kocsija van?

Figyelt kérdés

3-4 éves BMW 1, Mercedes A-osztály vagy Audi A3 , tehát a belépő szintű prémium autók egyike.

(Még mielőtt megvádolnátok bármivel is, nincs ilyen autóm, és nem is akarok ilyet, más miatt érdekel)

2022. szept. 1. 19:08
A kérdező szavazást indított:
Ugyanazt a hatást váltaná ki, mintha egy forddal járna. Leszarnám.
Nevetségesnek tartanám. Azt sugallja, hogy nagyon akarja a márkát, de nincs pénze igazán drágára.
Azt gondolnám, hogy van pénze bőven, de nem dúsgazdag, pont ideális.
18 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Elég sok férfi tetszett már, de még soha egyiküknek sem volt prémium autója. A legtöbb Suzukival járt, ha így visszagondolok.
2022. szept. 1. 19:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy ezen múlna bármi is, de attól még válthat ki gondolatokat. Ahogy az is, hogy milyen ruhákban jár, hogy hordja a haját, stb.
2022. szept. 1. 19:21
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ezek full nőies autók.
2022. szept. 1. 19:35
 4/11 A kérdező kommentje:
A sedanra gondolok.
2022. szept. 1. 19:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kocsi teszi az embert! Nyílván imponál ,ha szép esetleg prémium kategóriás kocsija van,de nem ez miatt fogok vele összejönni! Amúgy se a kocsival kell kaocoslatot kialakítanom,hanem vele.
2022. szept. 1. 19:42
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Azt gondolnám, hogy van pénze, de rossz az ízlése és nem ért az autókhoz :D
2022. szept. 1. 20:49
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
A bmw nekem prolis ha nagykaliber is
2022. szept. 1. 21:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem abszolút nem jönnek be ezek a kocsik. Sőt!

Akkor már legyen Volvoja pl.

De sztm ezek az autók csak a pénzt viszik...

N 30

2022. szept. 1. 22:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a Suzuki Jimny-re szavazok, ha mindenáron autós csajozásról kell beszélni.
2022. szept. 1. 22:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Magasról leszarom. Ha párosul hozzá egy olyan viselkedés, akkor ráadásul felvágós kis hülyének gondolnám, aki autó alapján kategorizálja az embereket.

Egyedül ott keltené fel az érdeklődésem valamennyire, ha valami különlegesebb, pl veterán autóról lenne szó, mondjuk ez, ha már Merci:

[link]

Mert ebből legalább le lehet szűrni valamit az érdeklődéséről, stílusáról. Igaz az ilyen autókkal nem szoktak csak úgy furikázni.

2022. szept. 2. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!