Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes, ezért vannak ezek a nők egyedül?
Nem szoktam társkeresőkkel bohóckodni! De most rà néztem a Facebook saját ilyen szolgáltatására. Amire figyelmes lettem hogy nagyon sok a 28-36 közötti vékony és teljesen dugható kategória nő. Mindegyik jó kislány nem dohányzik, nem iszik, nem fingik. Akkor miért is vannak egyedül ilyen sokan? Aztán olvasni hogy mester diploma… Prolik kíméljenek… ☝️😅
Gondolom a külső és anyagi elvárásaik is magasak! Azért nem jön a herceg mert nincs ennyi mint ahány amúgy csinos nő ezt várja!
3
Sajnálom ha felkavart. Úgy is fogalmazhattam volna hogy az olyan hölgyek akik szexuális vágyat váltanak ki a képeik alapján.
Látom, betalált a fideszes propaganda.
Te most mire akarsz kilyukadni? Arra, hogy srácok, irány az egyetem, ott teremnek a "dugható" nők! Ideje felfejlődni!
Vagy arra, hogy ideje, hogy a nők bebutuljanak, és sülyedjenek le a te szintedre?
Ne aggódj, ha belföldön nem talál megfelelő herceget, külföldön majd fog!
Fel nem kavart, mert már megszoktam ezeket a primitív megszólalásokat, szimplán csak undorító.
Egyébként, lehet hogy épp szakítottak valakivel nemrég, azért is vannak egyedül…
5
Ebben nincs valami algoritmus vagy rendszer ami alapján dolgozik? Én viszonylag jól nézek ki, és lehet hozzàm mérten ajánlja a nőket.
Lehet ott az a baj hogy nem vagy fiatal és vékony , így a nők közül hasonlót ajánl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!