Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatók ilyen típusú nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatók ilyen típusú nők?

Figyelt kérdés

Klasszikus feleségnek való nőkről beszélek. Olyanokról, akik családot, gyerekeket szeretnének, mindemellett értékrendjükben is inkább a konzervatív vonulathoz állnak közel, de úgy, hogy azért a modern világ dolgait sem vetik meg. Az összes ilyen, akit ismerek, legalább párkapcsolatban él, nem sok a szabad préda köztük sajnos.

Konkrét helyekre lennék kíváncsi. Utca, házszám. 😄

Leírhatjátok azt is, hogy ti hol ismerkedtetek meg, akiknek ilyen párja van.

2022. szept. 1. 08:50
1 2 3
 11/25 Mathus ***** válasza:
73%
#9: a "nem állnak le hülyékkel sakkozni"-val erre szerettem volna utalni, de a tied jobb. lehet ebből jobban ért majd az incel.
2022. szept. 1. 10:12
 12/25 anonim ***** válasza:
87%
Már megváltozott a világ! Az ilyen típusú nők vannak, de ha meglengeted a család szót nekik, akkor varjàk a vagyonos férfit. Másképp nem mennek bele.
2022. szept. 1. 10:13
 13/25 A kérdező kommentje:

#11 Ah, már értem. Büszkék lehettek magatokra. Ti vagytok az igazi nők, az új, javított generáció. Szégyellem is magam amiért nem az ilyen eszméletlen jó nők után vágyakozom.

Dehát mindenki maradjon a saját szintjén. Ti úgyis túl tökéletesek lennétek hozzám.

2022. szept. 1. 10:16
 14/25 anonim ***** válasza:
90%

Az biztos nem segít a normális válaszok begyűjtésében, hogy az első kritikus döccenésre átmegy a kommunikációd passzív agresszívba.

Ez a gyakori, itt az az alap, hogyha maga a Mikulás is a kérdező, akkor is a fejére lesz olvasva minimum, hogy kínozza a rénszarvasait, vagy rabszolgasorban tartja a manókat. Plusz gyanús ez az éjszakai házba belopózás is.

Egyesek még a létezését is megkérdőjelezik, szerintük csak egy troll.

Szóval nyugi.

Ha ilyen nőt keresel, akkor nagyobb eséllyel érdemes keresztény közösségekben ismerkedni, de ott sem szentírás, hogy találkozol hozzád valóval.

Nem mondtad, mennyi idős vagy, de ha 30 körül jársz, akkor a hozzád illő korban lévő hagyományos értékrendben utazó nők többsége jó eséllyel vállalt már gyereket.

Ha őket sem zárod ki, akkor szerintem sokkal nagyobb halmazból keresgélhetsz.

2022. szept. 1. 10:56
 15/25 A kérdező kommentje:

#14 Köszönöm, ez egy hasznos válasz.

Sajnos nem vagyok vallásos, épp ellenkezőleg, nálam ez tabu kérdés.

Egyébként nagyon sok ilyen nő van, a családanyák nagyobb része ez a kategória és azért ők nagyon sokan vannak. Mégis akkora elvárás volna ez egy nőtől?

Vajon ők hol és hány évesen ismerkedtek össze? Csak ennyi volna a kérdés. (én 32 vagyok amúgy)

2022. szept. 1. 11:10
 16/25 anonim válasza:
A manóba. Egy dolog sajnos nem stimmel.. Nem szeretnék gyereket. Sajnos nem érzem magam elég türelmesnek - hiába mondja a környezetemben mindenki azt, hogy mennyire jó anya lennék, nekem egyszerűen gyereket kellene vállalnom. Mintha ez tényleg ilyen egyszerű lenne..
2022. szept. 1. 13:41
 17/25 A kérdező kommentje:

#16 Nem akarok általánosítani, de azért azzal az emberrel, aki nő létére nem akar gyereket, valószínűleg máshol is vannak gondok (persze az sem mindegy, hogy miért nem akar). Te is írtad pl., hogy türelmetlen vagy, ez nem csak gyerekügyileg probléma.

Ez persze nem jelenti azt, hogy egy gyereket akaró nő vagy anyuka egyből egy csodálatos jó ember lenne, de kicsivel nagyobb a valószínűsége.

2022. szept. 1. 13:50
 18/25 anonim ***** válasza:
60%
31 éves vagyok, a férjemet 26 évesen ismertem meg egy barátnőm által. Az általad lefestett nő vagyok. Megtalálható voltam a férjem megismeréséig társkereső oldalakon, viszont diszkóba, night clubbokba, szórakozóhelyen velem nem találkoztál volna. Szerintem akárhol találhatsz ilyen nőt. Tömegközlekedésen, a Tescóban ő áll előtted a kasszánál, sőt, lehet maga a kasszás csaj aki lehúzza a gyulai májasadat, az pont ilyen. Az ilyenek többsége nem insta modellek, hanem full átlagos nők átlagos testalkattal, átlagos arccal. Csak nem mindig a pláza pnákat kellene észrevenni a férfiaknak. Engem volt, hogy a pasi 2 hét után kibszott, mert hát nem giga dudás, extrémen fullos nőcske vagyok műkörömmel meg divatos guccsi cuccokkal. Magasról leszrta, hogy milyen házias vagyok, tudok sütni, főzni, mert őt nagyrészt a külsőm érdekelte. A férjem viszont felismerte az értékeimet amit az a pasi nem vett észre. Vallásos ugyan nem vagyok, modern szemmel is nézek a világra, de van egy fix értékrendem amibe nekem bizonyos dolgok nem férnek bele.
2022. szept. 1. 14:58
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Azért a családanyák egy jó része sem konzervatív, vagy kérdés, hogy mit értesz az alatt, hogy konzervatív. Sok olyan családanya ismerősöm van, aki jó anyának is, de messze nem hordoz klasszikus konzervatív értékeket. Nem ő viszi a házimunka egészét vagy nagy részét, nem gondoskodó fészekrakosgató házitündér típus, nem öltözködik kifejezetten konzervatív módon nőiesen, visszament simán irodába dolgozni és élvezi a munkáját, nem adná fel, járat bejárónőt, nem antialkoholista stb-stb-stb.

Az viszont egy helytelen és ritka hímsoviniszta és bunkó, bicskanyitogató hozzáállás, hogy "az a nő, aki nem akar gyereket, az difis"... mintha férfiból nem lenne pont annyi, vagy több, ők meg mégsem difisek? És akkor azokkal a nőkkel mi van, akikre rá van kényszerítve a szülés, mert az a nő dolga, aztán sosem képesek a gyereküket megszeretni, pedig amúgy más téren normálisak?

A konzervatívabb típusú nőből manapság kevesebb van, mert látták, hogy mi lett kapcsolatban a sorsa sok konzervatív ősüknek... elnyomás, megcsalás, fizikai agresszió olyan komoly gondok miatt, hogy nem lett kész időre a vacsora...

2022. szept. 1. 17:26
 20/25 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy meg kifejezetten konzervatív nőket vallási közösségekben, falun érdemes keresni, esetleg munkásosztálybeliek között, mert ott gyakoribb az a fajta nevelés, hogy "a nő anya, férfi apa, a nő viszi a házimunkát".
2022. szept. 1. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!