Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ideális nő egy párkapcsolatban?

ez elég gyerekes , illetve tapasztalatlan kérdés.
Ilyen nincs, hogy ideális.
Van 2 ember egy kapcsolat, a 2 fél. Kiegészítik egymást vagy sem, szeretik e egymást vagy sem, jól érzik e magukat a másikkal vagy sem, szeretnek mindent a másikban vagy sem, képesek e nyugodtan megoldani megbeszélni a problémákat vagy sem.
Nem csak az egyik vagy csak a másik félnek kell megtenni ezt vagy azt.
Jó esetben minden természetes és magától adódó .

7 de férfi oldalrol kérdezték.
En amiket látok hogy kik azok akik kitartanak egy nő mellett, ott pl a nő isteni kajákat főz es egy humoros vicces izgalmas természet es nagyon nem hülye idősen sem inkább rafinált.
Mellette pl joban rosszban kitart a férje.

Legyen velem kedves.
Érdekeljék az én problémáim is, ne csak az övéit mondja fojtón.
Legyen képes megmondani hogyha baja van, ne csináljon ilyeneket hogy "mi bajod?" "semmi".
Ne legyen mártírom hozzáállású a szívességekhez. (ha valamit megtesz miattam, az ne fegyver legyen pl:én megnéztem veled az xy filmet, te meg nem vagy képes lenyírni a füvet te szemét)
Érdekelje a szexualitás, legyen belső motivációja rá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!