Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nőkhöz mennyi esélyem van keményen dolgozó gyári munkásként,ha túlórákat is vállalok és látják hogy szorgalmas vagyok?
Hasonló kinézetű Nő vagyok!
- Műköröm, pedi: Havi 15-25 körül
- Fodrász: Havi 10
- Egeszseges elelmiszerek: Havi 300 (ebben benne vannak a gyümölcslevek is, valamint kettőnknek ennyi a kaja) Tudod...az, amiből "finom vacsorat főzök, míg várlak haza"
- Ruha/táska/cipő/ekszer stb.: Havi 50-150 között
- Kozmetikus: Havi 20 (gyanta+arckezeles)
- Kondi berlet, (Tudod, hogy igy nezzek ki) havi 20
Gyárimunkas fizetesből aligha tudod ezt finnaszirozni!
P.S. dolgozom, (nem keresek túl jól: netto 500, de nem egészen ertem, TE, mit nyujtasz azért cserebe, hogy én igy nezek ki! Mert ugy látom, leginkább semmit....
Szóval akkor téged pénzért lehet megvenni,ha több van ettől a férfinak,összejösz vele?
Én eddig ilyet a puncs oldalon hallottam csak kollegák mesélték hogy akik ott hirdetnek,nem is társat keresnek hanem konkrét tarifájuk van egy hónapra.
15
Hol a gond??? Szerinted ez a kinezet ingyen van?
18
Ezeket mind megcsinálom, és mellette dolgozom. (Home office.ban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!