Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ismerkednétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ismerkednétek egy csupaszív és szeretet de erősen nagy mackóval? 25 vagyok és 150 kiló. Nagymackó :).

Figyelt kérdés

2022. aug. 29. 11:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
84%

Ne baszus szakadok a nevetéstől a kommenteken 🤣🤣🤣

Brumm-Brumm 🐷🐷

2022. aug. 29. 14:45
 62/74 anonim ***** válasza:
21%

Nekem tetszenek a nagydarab, hájas férfiak, párom is olyan alkat. Mondjuk a kérdezőnek inkább a stílusával van a probléma, bár inkább úgy tűnik, csak elege van a sok okoskodó egyénből, és már csak azért is eltrollkodja az egészet.

Ti, akik ideírkáljátok az okosságaitokat, gondolom nem jártok autóval, hogy ne szennyezzétek a levegőt, nem használjátok fel az olajat egynél többször, nem cigarettáztok, nem stresszeltek, és semmilyen káros dolgot nem fogyasztotok, ugyanis a felsoroltak közül minden káros.

Inkább maradjunk csak annyiban, hogy imádtok megmondó embert játszani, mert fogadni mernék, hogy csak itt mertek “segíteni” ilyen stílusban, de ha az utcán a szemetek láttára esne hanyatt egy ember, vagy valami hasonló szituációnak a szemtanúi lennétek, lesütött szemmel haladnátok tovább.

Remélem elélveztetek az elégedettségtől míg ideböfögtetek néhány sort.

2022. aug. 29. 14:48
 63/74 anonim ***** válasza:
24%

Attol függ, mennyit keres.

Megjegyzés:

Te.ismerkednél 150 kg.os nővel?

2022. aug. 29. 15:02
 64/74 anonim ***** válasza:
86%

#62 csak akkor járok autóval, ha indokolt, pl ha 100+ km-ről beszélünk, ahova rossz a tömegközlekedés, vagy olyan dolgot kell szállítanom, amit kézdben nem lehet (30+ kilós dolgok, odáig elcipelem tk-en, mint most hétvégén volt rá példa). Nem használom az olajat egynél többször, mert nem sütök olajban, maximum a pácban van egy minimális, de az ott is marad. Nem, nem dohányzom.

Stresszelni stresszelek, az nem értem, hogy jön ide, senkinek sem stresszmentes az élete. És nyilván vannak rossz szokásaim attól, hogy te nem trafáltál bele egybe sem, DE! Ha a káros szokásommal, amit magamnak választok, és ami mellett kitartok, olyan követlezménye van bármilyen tekintetben, ami erősen korlátoz, negatív, akkor vagy változtatok, vagy elfogadom, de nem pörgök rajta arcon, sem azon, hogy mások csakazértis fogadjanak be a legintimebb köreikbe.

2022. aug. 29. 15:12
 65/74 anonim ***** válasza:
80%
Nem, mert szerintem csúnya és például egy túrára se tudna eljönni velem.
2022. aug. 29. 15:26
 66/74 anonim ***** válasza:
0%
Itt vagyok én 177/76😉
2022. aug. 29. 16:16
 67/74 anonim ***** válasza:
80%
170/100 erős vázizomzatú Kispocak felhasználótársunk is el lett már küldve körülbelül ezerszer a búsba hogy ő márpedig nem erős csontozatú, nem mackós stb. hanem kövér. Te erre rálapátoltál még plusz 50 kilónyi zsírt és azt várod hogy ugyanez a közönség majd az ölelgetni való cuki kismackót látja benned. Nem fog összejönni, te leszel a GyK elsőszámú zsírdisznója, az új standard a témában, Kispocak tényleg sehol nincs hozzád képest.
2022. aug. 29. 16:50
 68/74 anonim ***** válasza:
83%

"Inkább maradjunk csak annyiban, hogy imádtok megmondó embert játszani, mert fogadni mernék, hogy csak itt mertek “segíteni” ilyen stílusban, de ha az utcán a szemetek láttára esne hanyatt egy ember, vagy valami hasonló szituációnak a szemtanúi lennétek, lesütött szemmel haladnátok tovább."

Négyszer hívtam eddig mentőt olyan embernek, akinek szüksége volt rá - drogos lánynak, földön fekvő ittas férfinak, télen egy parkban a földön fekvő részeg hajléktalannak, stb, és más helyzetekben sem megyek el olyan emberek mellett, akiknek segítségre van szüksége.

Sosem cigarettáztam, a városban bringával, hosszabb távra vonattal vagy távolsági busszal közlekedem, elvétve sütök bármit is olajban vagy más zsiradékban, az engem érő stressz ellen próbálok tenni több módon.

Az életmódjától függetlenül nem lesz valaki "megmondó ember" attól, ha őszintén és normális hangnemben válaszol egy kérdésre - ahogy a többség tette.

Ha pedig a kérdező másokat hülyének meg csírának titulál, akkor szerintem kár csodálkoznia azon, ha egyesek ugyanilyen hangnemet ütnek meg vele.

2022. aug. 29. 17:19
 69/74 anonim ***** válasza:
3%

68# Sejtettem, hogy itt mindenki szent. :D De oké, legyen.

“Az életmódjától függetlenül nem lesz valaki "megmondó ember" attól, ha őszintén és normális hangnemben válaszol egy kérdésre - ahogy a többség tette.”

Konkrétan mire is válaszoltatok? Biztos vak vagyok, de én csak annyit láttam, hogy ismerkedni szeretne olyan nőkkel, akiknek tetszenek a kövér férfiak. Nem tanácsot kért. Konkrétan 0 válasz is bőven elegendő volna.

2022. aug. 29. 18:37
 70/74 anonim ***** válasza:
79%

#69: "Biztos vak vagyok, de én csak annyit láttam, hogy ismerkedni szeretne olyan nőkkel, akiknek tetszenek a kövér férfiak."

Tényleg? Akkor viszont eltévesztette a kategóriát, ez itt nem az Ismerkedés.

2022. aug. 29. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!