Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek miert nem akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek miert nem akarnak fejleszteni önmagakukona?

Figyelt kérdés

Tehat pl miert nem jarnak el kondiba,barati tarsasagba vagy tanulnak.

Miert jó az nekik h inkabb maganyosak lesznek es mondjuk itt a neten gyartjak tevkepzeiteket a kapcsolatakrol es a nokrol?

2022. aug. 28. 22:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%
38F incel igazolja amit a többiek leírtak: mindenre ráfogják a saját hibáikat, jelen esetben pl. a genetikára. Pedig a hiba a toronyban van, a rossz hozzáállásukban és a lustaságukban, hogy hajlandóak legyenek fejlődni. Sokkal kényelmesebb rinyálni.
2022. aug. 29. 05:16
 12/22 anonim ***** válasza:
74%

A társaság, a szeretet, és az elfogadottság alapvető igények, amiből ideális esetben mindenkinek része kéne, hogy legyen. Ha ehhez évekig tartó önfejlesztés kell, akkor abban a társadalomban már régóta baj van.

Nyilván vannak kirívó esetek, például ha valaki nagyon elhízott, igénytelen, pszichiátriai eset/egyéb súlyos mentális problémái vannak, nagyon buta stb, de az incelektől elvonatkoztatva szerintem ezek a legtöbb magányos férfira nem igazak.

F

2022. aug. 29. 07:38
 13/22 anonim ***** válasza:
67%
#10: Kifejtened?
2022. aug. 29. 09:00
 14/22 anonim ***** válasza:
23%

Az önfejlesztésem miatt vagyok incel. Nálam intenzívebben önfejlesztőt nem ismerek.

Nem gyártok tévképzeteket.

Az önfejlesztés nem kezdődik el a kondival, tanulással. Ezek nem téged fejlesztenek.

2022. aug. 29. 12:07
 15/22 A kérdező kommentje:
14. Akkor hol kezdődik szerinted sz önfejlesztés?
2022. aug. 29. 14:54
 16/22 anonim ***** válasza:
90%
#14: és milyen területe(ke)n fejleszted intenzíven önmagad? Ha már témánál vagyunk. Csak mert nagyon sokáig én is ezt hittem magamról, aztán az élet bebizonyította, hogy durván féloldalas munkát végeztem, úgyhogy kezdhettem elölről.
2022. aug. 29. 15:32
 17/22 anonim ***** válasza:
87%

"Az önfejlesztés nem kezdődik el a kondival, tanulással."

Ez azért egy elég merész kijelentés, különösen, ha mindenki másra is vonatkoztatod.

2022. aug. 29. 15:33
 18/22 anonim ***** válasza:
39%
#14: Amig keptelenek vagytok kifejteni, hogy mi volt az onfejlesztesetek, addig nincs mirol beszelni.
2022. aug. 29. 17:52
 19/22 anonim ***** válasza:
15%

Mit kellen fejleszteni akkor?

Ja várj tudom: konditerem és pszichológus. Ez a kettő a gyakoris "szentek"...

Lehet az oldalt valami pszichológus kör üzemelteti akik így akarják reklámozni magukat. Vagy esetleg valamelyik edzőterem üzemeltetője.

2022. aug. 30. 09:07
 20/22 anonim ***** válasza:
15%

Ha önfejlesztésen plasztikai műtétet értesz akkor annak oka a pénzhiány vagy súlyos mellékhatásoktól való félelem.

Esetleg ilyen nemű felszínesség teljes elutasítása.

2022. szept. 7. 19:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!