Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek miert nem akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek miert nem akarnak fejleszteni önmagakukona?

Figyelt kérdés

Tehat pl miert nem jarnak el kondiba,barati tarsasagba vagy tanulnak.

Miert jó az nekik h inkabb maganyosak lesznek es mondjuk itt a neten gyartjak tevkepzeiteket a kapcsolatakrol es a nokrol?

2022. aug. 28. 22:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%
Ebbe nem kell túl nagy energiát befektetni. Csak belépni az oldalra, kibonatni pár sört, aztán had szóljon.
2022. aug. 28. 22:23
 2/22 anonim ***** válasza:
71%
Mert kényelmesebb és egyszerűbb csak panaszkodni, mint tenni is valamit ellene.
2022. aug. 28. 22:40
 3/22 anonim ***** válasza:
85%

En csak felig erzem magamat megcimezve ezzel a kerdessel. Regen sem voltam incel, meg most sem tartom magamat annak, voltam mar novel, de osszessegeben nem vagyok sikeres a noknel. En belevagtam ebbe a nagy onfejlesztesbe es rengeteget sikerult valtoznom, de ha az alap problemanak a noknel valo sikertelenseget tekintenem, akkor azon semmi nem valtozott.

Nyilvan nem csinaltam minden tokeletesen, nincs is jo recept erre az onfejlesztosdire, de kb. 2 ev alatt 1000 orat dolgoztam magamon. Ha engem allitanal peldanak, akkor tok jogosan mondhatnak azt, hogy francnak sincs kedve X orat beleolni a valtozasba, ha a "lenyeg" nem fog valtozni.

Aztan mielott valaki nagyon felreertene, arra akarok kilyukadni, hogy az incelek baja az, hogy nem talalnak maguknak not, viszont csak ezert a problema miatt elkezdeni kondizni, tarsasagban jarni es tanulni az szerintem hulyeseg es az esetek tobbsegeben (ha marad a sikerteoenseg), akkor csak megtobb felesleges feszultseghez vezetne.

Persze jo dolog a valtozas es nem is artana ezeknek az embereknek, ha megfelelo motivacio / cel lebegne elottuk. (Pl. Kondi -> Egeszsegesebb test es onbizalom, nem pedig az, hogy akkor automatikusan megfekteti a dohanyboltos Gizit, mert biztos bejon majd neki a 48-as kar)

2022. aug. 28. 22:42
 4/22 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem itt az is vastagon közrejátszik, hogy mivel alapjáraton nem hajlandóak szembenézni a hiányosságaikkal (sőt, magával a ténnyel, hogy nekik egyáltalán vannak hiányosságaik), emiatt aztán nem is képesek fölmérni, hogy milyen területeken szorulnának rá alapos fejlődésre, kezdjük ott. Ez a fő oka a sok "én fejlődtem de nincs semmieredménye" kezdetű méltatlankodásnak is.
2022. aug. 28. 23:05
 5/22 anonim ***** válasza:
59%
Mert lusták...
2022. aug. 28. 23:11
 6/22 anonim ***** válasza:
75%
Mert nem velük baj, hanem az egész világgal és mindenki mással. Szerintük.
2022. aug. 28. 23:21
 7/22 anonim ***** válasza:
65%
Mert lustak es megkeseredettek.
2022. aug. 28. 23:31
 8/22 anonim ***** válasza:
72%
#7: azt se hagyjuk ki, hogy csak fekete-fehér, vagy-vagy típusú (mondhatni bináris) módon képesek gondolkodni.
2022. aug. 28. 23:34
 9/22 anonim ***** válasza:
59%

Lusták.

Tegyük fel hétköznapi kajákat eszik. Igazából nem is eszi túl magát. De így akkor is dagadt. Ahhoz hogy folyamatosan egészségesen érkezzen már lusta.

2022. aug. 28. 23:52
 10/22 anonim ***** válasza:
28%

Behatarol a genetikank es a keszsegkeszleteink.

38F incel

2022. aug. 29. 04:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!